Εκατομμύρια εργαζόμενοι από το ξέσπασμα της πανδημίας έχουν αρχίσει να εργάζονται στο σπίτι. Οι έρευνες δείχνουν ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται εξ αποστάσεως στη Νέα Κανονικότητα. Γι ‘αυτό το Smart Mobility Institute θα εξετάσει πώς η εργασία από το σπίτι επηρεάζει τις στρατηγικές στόλου και κινητικότητας.

Το Smart Mobility Institute σκοπεύει να εμπνεύσει και να ενημερώσει τους Διευθυντές Στόλων, Προμηθειών, Ανθρώπινου Δυναμικού και Μετακίνησης και Εγκαταστάσεων. Με μια σειρά τεσσάρων ψηφιακών συνεδρίων, το SMI ασχολήθηκε με τέσσερα θέματα που βρίσκονται στην ημερησία διάταξη των εταιρειών, από τον Σεπτέμβριο.

Στην τελευταία συνεδρία του 2020 (17 Δεκεμβρίου, 14:00 -17:00 ώρα CET, 15:00-18:00 ώρα Ελλάδος), το Smart Mobility Institute θα αναλύσει πώς η εργασία από το σπίτι θα αλλάξει την ισορροπία μεταξύ Προμηθειών – με πιθανότητα μειωμένου στόλου και αυξημένου ελέγχου στο ποσοστό χρήσης του – και Ανθρώπινου Δυναμικού – με νέες προσδοκίες για τις παροχές των εργαζομένων – ιδίως για την κινητικότητα και το εταιρικό αυτοκίνητο ως παροχή.

Τι θα αποκομίσετε συμμετέχοντας

  • Πώς επηρεάζει η εργασία από το σπίτι τη δύναμη των Προμηθειών και του Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Πώς να εναρμονίσουμε την κινητικότητα και τη στρατηγική εργασίας από το σπίτι
  • Πόσο ελκυστικά είναι τα εταιρικά αυτοκίνητα και οι επιλογές κινητικότητας ως παροχές εργαζομένων στη Νέα Κανονικότητα;
  • Ερωτήσεις και απαντήσεις μεταξύ εισηγητών και συμμετεχόντων
  • Διαδραστικό workshop «Πώς να κάνετε την εργασία από το σπίτι να λειτουργεί υπέρ της εταιρείας».

Για να συμμετάσχετε εγγραφείτε εδώ. Θα υπάρxουν επίσης ευκαιρίες δικτύωσης με άλλους συμμετέχοντες καθώς και με τους χορηγούς.

Προηγούμενο άρθροRenault Trucks – Carlsberg Group: Διανομές ουδέτερου άνθρακα
Επόμενο άρθροData for Road Safety: προς τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη