Πρωτοποριακά προϊόντα για τον σωστό, αποτελεσματικό και υγιεινό καθαρισμό των κλιματιστικών αυτοκινήτων της Σειράς Airco από τη Wynn’s.

Καθώς η εποχή που διανύουμε επιτάσσει την εξασφάλιση της καθαριότητας του αέρα και στην καμπίνα του αυτοκινήτου, η Wynn’s διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που φροντίζουν για μια υγιεινή ατμόσφαιρα, μέσα στο αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα:

Wynn’s Airco Pure

Το Airco Pure είναι ένα ισχυρό καθαριστικό σπρέϋ για το σύστημα κλιματισμού / air-condition (συμπεριλαμβανομένου του εξατμιστή). Καθαρίζει από ρύπους και τις επικαθήσεις σωματιδίων. Εξαλείφει τη σκόνη, καθώς και τα υπολείμματα γύρης και νικοτίνης. Αποτρέπει αλλεργικές αντιδράσεις, όπως φτέρνισμα, βήχα  και ερεθισμό των ματιών. Αδρανοπιεί τις άσχημες μυρωδιές από το εσωτερικό της καμπίνας των οχημάτων, αφήνοντας ένα ελαφρύ ευχάριστο άρωμα. Λειτουργεί με αυτόματη βαλβίδα.

Wynn’s Airco Clean Ultrasonic for cars

To Airco-Clean Ultrasonic for cars είναι ένα ισχυρό καθαριστικό υγρό του συστήματος air condition. Εξαλείφει τους ρύπους από το σύστημα  και αφαιρεί τη σκόνη, τις βρώμες και τις ελαιώδεις ουσίες από τον εξατμιστή. Παράλληλα, εξαλείφει τις άσχημες μυρωδιές (όπως αυτή της  νικοτίνης) από το air conditiοn και αφήνει μια ευχάριστη δροσερή οσμή στο αυτοκίνητο. Αποτρέπει αλλεργικές αντιδράσεις (φτέρνισμα, βήχα και ερεθισμό στα μάτια ) και είναι κατάλληλο για επιβατικά οχήματα, φορτηγά και λεωφορεία.

Wynn’s Aircomatic III (Συσκευή για το Airco Clean Ultrasonic for cars)

Η Aircomatic III είναι μια συσκευή η οποία διασπά (νεφελοποιεί) τα καθαριστικά προϊόντα Airco-Clean Ultrasonic  του air condition, σε μικρές σταγόνες, κάτω των 5 micron, ώστε να επιτευχθεί ένας βαθύς καθαρισμός στο σύστημα AC. Είναι κατάλληλη για τον  καθαρισμό του air condition, χωρίς να χρειάζεται αποσυναρμολόγηση του φίλτρου καμπίνας και παράλληλα είναι απλή και απόλυτα ασφαλής στην χρήση, χωρίς ανάγκη επίβλεψης κατά τη διάρκεια του καθαρισμού. Η ηλεκτρική  σύνδεση γίνεται πανεύκολα,  μέσω της θυρίδας 12 V του αυτοκινήτου.

Με βαθιά γνώση, απόρροια της πολύχρονης δραστηριοποίησής της στον τομέα των πρόσθετων – βελτιωτικών για οχήματα και με την εφαρμογή της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, η Wynn’s διαθέτει μια  ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, που ικανοποιεί στο έπακρο τις ανάγκες των καταναλωτών και επαγγελματιών.

Τα προϊόντα της Wynn’s εισάγονται στην Ελλάδα από την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 34 89 400.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here