Η εικαστική απεικόνιση του νέου Range Rover Evoque στο Λονδίνο

Κατά το πρώτο δεκάμηνο του 2018 η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, εισαγωγική εταιρεία της Jaguar Land Rover στην Ελλάδα, καταγράφει την καλύτερη της επίδοση για τα τελευταία χρόνια.

Οι ταξινομήσεις αυτοκινήτων της Jaguar Land Rover στη χώρα μας ανέρχονται σε 264 για το διάστημα Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2018, έναντι 134 την ίδια περίοδο πέρσι, σημειώνοντας εντυπωσιακή αύξηση ύψους 97%. Ας σημειωθεί ότι οι πωλήσεις της μητρικής εταιρίας για την ίδια περίοδο στην Ευρώπη, παρέμειναν περίπου στα ιδία επίπεδα, καθιστώντας την ελληνική εισαγωγική μεταξύ των κορυφαίων σε επιδόσεις.

Το 2019 προβλέπεται ακόμα πιο δυναμικό για την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ και την JLR, καθώς θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια παρουσίαση του νέου Range Rover Evoque τον επόμενο Μάρτιο στην Ελλάδα, επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο την πολύ καλή πορεία της μάρκας στην χώρα μας. Σε συνδυασμό με το λανσάρισμα της νέας ηλεκτρικής Jaguar I-Pace, τα γεγονότα αυτά προμηνύουν ακόμα μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων και μεριδίου στην αγορά των πολυτελών αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Προηγούμενο άρθροΗ BMW προσθέτει υβριδικό κινητήρα στη σειρά 3
Επόμενο άρθροΗ ταινία του νέου 500Χ κατακτά το Key Awards 2018