Η BMW ανακοίνωσε βελτιωμένα χαρακτηριστικά για το βασικό Sedan της Σειράς 3, την BMW 330e Sedan, περιλαμβάνοντας έναν κινητήρα με plug-in υβριδικό σύστημα.

Στη νέα BMW 330e Sedan, η τελευταία γενιά της BMW eDrive Technology συνδυάζεται με έναν 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα για να προσφέρει αυτό που η BMW αποκαλεί, μια σημαντική βελτίωση του sport στοιχείου καθώς και μια ακόμα πιο δυναμική οδήγηση του ηλεκτρικού.

Το πρώτο standard XtraBoost που ενσωματώνεται στο μοντέλο BMW αυξάνει προσωρινά την απόδοση του συστήματος του plug-in υβριδικού κινητήρα από 185 kW / 252 hp με έως και 30 kW / 41 hp. Αυτό αυξάνει την εμβέλεια της ηλεκτρικής οδήγησης της νέας BMW 330e Sedan σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο κατά 50%. Έτσι, τώρα πλέον είναι δυνατή η κάλυψη μιας απόστασης έως και 60 χιλιομέτρων χωρίς καθόλου εκπομπές. Τα στοιχεία για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές μειώνονται κατά περισσότερο από 10% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο έως και 1,7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και μέχρι 39 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.

Το υβριδικό σύστημα plug-in περιλαμβάνει έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo και ισχύ 135 kW / 184 hp μαζί με έναν ηλεκτρικό κινητήρα που παράγει μια συνεχή ισχύ 50 kW / 68 hp και μέγιστη απόδοση από 80 kW / 109 hp.

Προηγούμενο άρθροΗ Maserati Ghibli Diesel ως το πιο sport sedan της κατηγορίας του
Επόμενο άρθροΡεκόρ πωλήσεων της Jaguar Land Rover στην Ελλάδα