Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η έκθεση Αυτοκίνηση – ΕΚΟ 2018, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στο πρώην Δυτικό αεροδρόμιο Ελληνικού (αίθουσα ξιφασκίας). Η έκθεση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους των τεσσάρων τροχών και τους λάτρεις της τεχνολογίας και της εξέλιξης.

Αξίζει να τονισθεί, το ρεκόρ που σημειώθηκε στη προσέλευση των επισκεπτών. Υπολογίζεται ότι ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τις 95.000. Πρόκειται για ένα πρωτοφανές ρεκόρ για την ελληνική έκθεση από την εποχή κρίσης και ύφεσης που επιβεβαιώνει την αγάπη του Έλληνα για το αυτοκίνητο.

Ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει το μέγεθος της επιτυχίας της φετινής διοργάνωσης είναι και οι πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της έκθεσης. Παράλληλα, οι εκπρόσωποι των αυτοκινητοβιομηχανιών, μέλη του ΣΕΑΑ, εξασφάλισαν σημαντικό αριθμό παραγγελιών, που θα υλοποιηθούν στις αρχές του 2019, μόλις το επιτρέψει η διαθεσιμότητα των επιλεγμένων μοντέλων και εκδόσεων. Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν και η συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του After Market και της συντήρησης του αυτοκινήτου.

Η φετινή Αυτοκίνηση – ΕΚΟ 2018, πραγματοποιήθηκε με τη χορηγία επικοινωνίας του fleetnews.gr 

Προηγούμενο άρθροO CEO της Mitsubishi δηλώνει ότι είναι δύσκολη η διοίκηση της 3μερούς συμμαχίας χωρίς τον C. Ghosn
Επόμενο άρθροΟ Musk ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με την Daimler για ηλεκτρικό βαν