Re-Industry: Βιομηχανικός μετασχηματισμός Renault Group

Re-Industry: Το Renault Group ανακοίνωσε την έναρξη σχεδίου ευρέως μετασχηματισμού της βιομηχανικής του βάσης.

Το σχέδιο είναι μέρος της φάσης «Revolution» του στρατηγικού σχεδίου Renaulution, για να καταστεί ο Όμιλος κατασκευαστής αυτοκινήτων επόμενης γενιάς. Στόχος είναι η μείωση του κόστους παραγωγής κατά 30% ανά όχημα, για τα οχήματα εσωτερικής καύσης, και 50% για τα ηλεκτρικά οχήματα, έως το 2027. Το σχέδιο θα συμβάλει επίσης στη μείωση του χρόνου ανάπτυξης οχημάτων από τρία σε δύο χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο, ο Όμιλος επιταχύνει τον ρυθμό του και θέτει φιλόδοξους στόχους.

“Το Re-Industry είναι σχέδιο μετασχηματισμού 360°. Στόχος είναι η αξιοποίηση των δυνάμεών μας και η επιτάχυνση όσων ήδη κάνουμε καλά, η επανεφεύρεση της βιομηχανικής μας βάσης και η επίτευξη υψηλότερων προτύπων αριστείας. Αυτός ο βιομηχανικός μετασχηματισμός θα μας καταστήσει πιο ευέλικτους, πιο ενάρετους και πιο ανταγωνιστικούς και θα μας επιτρέψει να ανταποκρινόμαστε ταχύτερα στις προσδοκίες των πελατών», δήλωσε ο Thierry Charvet, Chief Industry & Quality Officer του Renault Group.

Το Industrial Metaverse του Renault Group θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στον μετασχηματισμό, επιτρέποντας στον Όμιλο να επιταχύνει το ανταγωνιστικό του πλεονέκτημα και να επανεφεύρει την παραγωγή οχημάτων.

Προηγούμενο άρθροH Lamborghini πρωτοπορεί με 4ημερη εργασία
Επόμενο άρθροΗ Symbio εγκαινίασε το SymphonHy