Πρώτη η Peugeot στις πωλήσεις ηλεκτρικών

Τον Αύγουστο του 2020, η Peugeot σημείωσε εξαιρετική απόδοση τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ελλάδα, όπου ήταν επίσης πρώτη σε πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων το οκτάμηνο.

Στη Γαλλία ήταν ο κορυφαίος κατασκευαστής στην αγορά αυτοκινήτων + LCV με κέρδος 2,4 μονάδων στο μερίδιο αγοράς σε σύγκριση με το 2019, σε μια αγορά που ωστόσο μειώθηκε κατά 16,8%.

Κατά την ίδια περίοδο στην αγορά επιβατικών αυτοκινήτων, η μάρκα ήταν επίσης ηγέτης στις πωλήσεις σε ιδιώτες. Στο κανάλι B2B, η Peugeot είναι ο ηγέτης στα επιβατικά για το πρώτο οκτάμηνο του έτους.

Στη χώρα μας η Peugeot ήταν πρώτη στις πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων το διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2020. Καταλαμβάνει το μερίδιο του λέοντος στην ελληνική αγορά που αγγίζει το 25,1%, επιβεβαιώνοντας ότι τα μοντέλα της αποτελούν την ιδανική λύση στην εποχή του εξηλεκτρισμού της αγοράς αυτοκινήτων.

Το νέο Peugeot e-208 για το παραπάνω διάστημα αποτελεί την πρώτη επιλογή για τους φίλους της ηλεκτροκίνησης οι οποίοι αναζητούν το ιδανικό όχημα για τις προσωπικές μετακινήσεις ή επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Η αυτονομία, η οικονομία, η αξιοπιστία και οι επιδόσεις, σε συνδυασμό με την μοναδική εξωτερική εμφάνιση του νέου Peugeot 208 αποτελούν τα εχέγγυα της επιτυχίας του γαλλικού μοντέλου και στην αμιγώς ηλεκτρική του έκδοση. Είναι δε, οι σημαντικότεροι λόγοι για τους οποίους το νέο Peugeot 208 απέκτησε τον πολυπόθητο τίτλο του Ευρωπαϊκού αυτοκίνητου της χρονιάς 2020 και επιπλέον διακρίθηκε στην Ελλάδα ως Αυτοκίνητο της χρονιάς από τους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Peugeot διαθέτει 55 σημεία φόρτισης πανελλαδικά για όλους τους πελάτες της, ενώ το Peugeot e-208 είναι διαθέσιμο προς δοκιμαστική οδήγηση σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Διανομέων Peugeot στην Ελλάδα.

Προηγούμενο άρθροΗ Total Fleet γίνεται Total Mobility
Επόμενο άρθροΗ Kia Motors ανακοίνωσε τις παγκόσμιες πωλήσεις Αυγούστου