Από την 1η Σεπτεμβρίου ο τομέας fleet management της Total ονομάζεται Total Mobility. Η αλλαγή ονομασίας αποκαλύπτει επίσης μια αλλαγή στο πεδίο εφαρμογής.

Ως Total Fleet ονομάστηκε τον Φεβρουάριο του 2019, έχοντας λειτουργήσει ως Total GR πριν. Λόγω της ταχέως εξελισσόμενης αγοράς στόλου και κινητικότητας, η Total ένιωσε ότι το όνομα δεν κάλυπτε πλέον το πεδίο.

Η αλλαγή θα είναι κάτι παραπάνω από ένα όνομα, εξήγησε ο Philippe Callejon, διευθυντής κινητικότητας και νέας ενέργειας της Total France στο Journal Auto: “Θα υποστηρίξουμε τις εταιρείες σε όλες τις δαπάνες που σχετίζονται με την κινητικότητα”.

Ένα παράδειγμα μιας νέας υπηρεσίας που θα προσφέρει η Total Mobility είναι η εγκατάσταση σταθμών φόρτισης, τόσο στις εγκαταστάσεις των εταιρειών όσο και στα σπίτια των εργαζομένων. “Ανοιγόμαστε σε μια μεγαλύτερη προσφορά και σταδιακά θα αναπτύξουμε το οικοσύστημα μας”, δήλωσε ο κ. Callejon.

Μέχρι σήμερα, περίπου 140.000 εταιρείες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της Total Mobility στη Γαλλία, όπου ξεκίνησε πρώτα, αλλά γειτονικές χώρες όπως η Γερμανία και οι χώρες της Μπενελούξ πρόκειται να ακολουθήσουν.

 

Προηγούμενο άρθροΝέο Opel Mokka, με προηγμένους κινητήρες εσωτερικής καύσης
Επόμενο άρθροΠρώτη η Peugeot στις πωλήσεις ηλεκτρικών