Η Kia Motors ανακοίνωσε τις παγκόσμιες πωλήσεις Αυγούστου

Η Kia Motors ανακοίνωσε τις παγκόσμιες πωλήσεις Αυγούστου οι οποίες ανήλθαν στις 216.945 μονάδες, μειωμένες κατά 5,2% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Το Sportage SUV ήταν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης πωλήσεων της Kia με 31.288 μονάδες, ακολουθούμενο από το Seltos SUV με 30.714 μονάδες και το K5 sedan με 18.882 μονάδες.

Πωλήσεις στην Κορέα

Οι πωλήσεις στην αγορά της Kia, στην Κορέα, μειώθηκαν κατά 11,3% σε ετήσια βάση, στις 38.463 μονάδες, καθώς οι αναβαθμίσεις της γραμμής παραγωγής ενός εγχώριου εργοστασίου μείωσαν προσωρινά τη διάθεση.

Το Sorento, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2020, και το K5, που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2019, ήταν αντίστοιχα τα SUV και sedan με τις καλύτερες πωλήσεις στην Κορέα.

Πωλήσεις στις άλλες περιοχές

Οι πωλήσεις στις υπερπόντιες αγορές μειώθηκαν κατά 3,7% σε ετήσια βάση, στις 178.482 μονάδες, επηρεασμένες από την επιβράδυνση των οικονομικών δραστηριοτήτων λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας COVID-19.

Προς αντιμετώπιση του δύσκολου επιχειρηματικού περιβάλλοντος που προκαλείται από την πανδημία, η Kia εφαρμόζει διάφορα αντίμετρα – όπως αύξηση του ψηφιακού μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων διαδικτυακών παρουσιάσεων σε δυνητικούς πελάτες νέων οχημάτων και παράταση των περιόδων εγγύησης.

Η εταιρεία αναμένει νέα δυναμική πωλήσεων το δεύτερο εξάμηνο του έτους χάρη στη σειρά νέων μοντέλων, συμπεριλαμβανομένου του Sonet SUV – που θα κυκλοφορήσει στην Ινδία αυτόν τον μήνα.

Προηγούμενο άρθροΠρώτη η Peugeot στις πωλήσεις ηλεκτρικών
Επόμενο άρθροNissan: παραγωγή ανταλλακτικών από ανθρακονήματα