Φέτος, η Citroën συμπληρώνει έναν αιώνα δυναμικής πορείας, γράφοντας τις δικές της σελίδες στο βιβλίο ιστορίας του αυτοκινήτου και προσφέρει το Citroën Πριμ 100.

Η μάρκα γιορτάζει 100 χρόνια τόλμης και καινοτομίας, άρρηκτα συνδεδεμένα με τα βασικά χαρακτηριστικά του DNA της όπως η κορυφαία άνεση, η οδηγική απόλαυση, και η απόλυτη ασφάλεια. 100 χρόνια ιστορίας και πρωτοπορίας, με θάρρος για συνεχή εξέλιξη και δημιουργικότητα που ξεπερνά κάθε πρόκληση, προσφέροντας χαρά σε όλους τους οδηγούς της!

Η διαρκής πρόοδος αντανακλά την επιτυχία της Citroën: Αυτή τη φορά, οι προβολείς στρέφονται στο αγωνιστικό παλμαρές της Citroën καθότι είναι η μόνη εταιρεία που ξεπέρασε τις 100 νίκες στο WRC, σηματοδοτώντας νέο ορόσημο για το πιο δύσκολο και απαιτητικό Πρωτάθλημα Ράλι στον κόσμο.

Με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων καθώς και την επίτευξη των 100 νικών στο WRC, η μάρκα γιορτάζει την φιλόδοξη πορεία της και προσφέρει μοναδικά προνόμια μέσα από το νέο πρόγραμμα Πριμ 100, που δημιουργήθηκε για να ικανοποιεί και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Πριμ 100, προσφέρει όλα τα άμεσα διαθέσιμα καινούργια μοντέλα, με κινητήρες νέων προδιαγραφών Euro 6.2, σε ειδικές τιμές, με 36 πραγματικά άτοκες δόσεις και με 5 χρόνια εγγύηση. Η Citroën προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης νέων και εξελιγμένων μοντέλων, εστιάζοντας στους τομείς της απόλυτης ασφάλειας, της αισθητικής υπεροχής και της ολιστικής άνεσης, με τον πιο προσιτό τρόπο απόκτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

 

Προηγούμενο άρθροH Fiat Chrysler Automobiles αποκαλύπτει τον μαγικό κόσμο της έρευνας και εξέλιξης
Επόμενο άρθροΤο κενό των εκπομπών WLTP έκλεισε με την επικαιροποίηση του κανονισμού