Η δημιουργία από τις εταιρείες του ομίλου FCA αυτοκινήτων με υψηλά επίπεδα ποιότητας, ασφάλειας και άνεσης, απαιτούν ατελείωτες ώρες σκληρής δουλειάς, η πλειοψηφία των οποίων μένει πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, η Fiat Chrysler Automobiles (FCA) δημιούργησε τη σειρά ντοκιμαντέρ “Whats Behind” σε μία προσπάθεια να αποκαλύψει στο ευρύ κοινό το μαγικό κόσμο της έρευνας και εξέλιξης νέων αυτοκινήτων.       

Το αυτοκίνητο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Τα να βάλει κανείς σε λειτουργία τον κινητήρα και να ξεκινήσει τη διαδρομή του είναι μια πολύ απλή διαδικασία, η οποία όμως κρύβει από πίσω της πολύπλοκες διαδικασίες και την προσπάθεια χιλιάδων ανθρώπων.

Με το πρόγραμμα “What’s Behind”, η FCA, περιγράφει για πρώτη φορά τις διαδικασίες που αφορούν στην εξέλιξη των αυτοκινήτων και τους σχετικούς ποιοτικούς ελέγχους, με τους φίλους του αυτοκινήτου να γνωρίζουν για πρώτη φορά μοναδικές πτυχές αυτού του μαγικού κόσμου. Τα επεισόδια της σειράς μας ταξιδεύουν σε μέρη όπως το παγωμένο Arjeplog της Σουηδίας και την έρημο της Νοτίου Αφρικής, όπου δοκιμάζονται τα αυτοκίνητα στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες, αλλά και σε κέντρα εξέλιξης του ομίλου, όπως το Balocco στο Μιλάνο και το Orbassano στο Τορίνο.

Τα εργαστήρια, τα κέντρα δοκιμών, οι πίστες, τα εργοστάσια και τα γραφεία εργάζονται αρμονικά για να προσφέρουν κορυφαία ποιότητα, οδηγική απόλαυση και χαμηλή κατανάλωση, αλλά και τους ιδανικούς συνδυασμούς συστημάτων για κάθε αυτοκίνητο.

Για πρώτη φορά η FCA φέρνει τις κάμερες πίσω από τη σκηνή, αποκαλύπτοντας ένα συναρπαστικό κόσμο τεχνολογίας, αλλά και πάθους για την αυτοκίνηση.

Το πρώτο, εισαγωγικό επεισόδιο της σειράς είναι διαθέσιμο εδώ

 

Προηγούμενο άρθροΑσύρματη φόρτιση για τα ταξί στο Όσλο
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα Citroën Πριμ 100