H U Go μέσω της πλατφόρμας της Leasys προσφέρει έναν καινούργιο τρόπο έξυπνης κινητικότητας στην Ιταλία, το peer-to-peer car sharing.

Έτσι, όσοι διαθέτουν αυτοκίνητο και θέλουν να το μοιραστούν με άλλους έναντι αμοιβής, στην Ιταλία, μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα της Leasys, U Go. Οι ιδιοκτήτες οχημάτων, που ονομάζονται παίκτες U Go, καταχωρούν το αυτοκίνητό τους online και αναφέρουν πότε, πού και με τι συχνότητα είναι διαθέσιμο. Οι καταναλωτές που δεν έχουν αυτοκίνητο αλλά χρειάζονται ένα περιστασιακά – οι αποκαλούμενοι χρήστες U Go – μπορούν να δουν στην εφαρμογή U Go τις επιλογές που έχουν.

Παίκτες και χρήστες κλείνουν το ραντεβού για την παράδοση αυτοκινήτου και κλειδιών – η Leasys δεν παρεμβαίνει λογιστικά. Ούτε παίρνει προμήθεια – σε αντίθεση με την AirBnb, μια πλατφόρμα με την οποία προσομοιάζει. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αξιολογήσουν τους παίκτες και το αντίστροφο. Είναι ενδιαφέρον ότι η Leasys παρέχει ασφαλιστική κάλυψη για κάθε κοινόχρηστο αυτοκίνητο. Ως εκ τούτου, η Leasys U Go θα μπορούσε να αποτελέσει εναλλακτική λύση στη βραχυπρόθεσμη μίσθωση οχημάτων.

 

Προηγούμενο άρθροΗ Total Eren άντλησε 200 εκατ. € για αναχρηματοδότηση
Επόμενο άρθροH General Tire επίσημος συνεργάτης της NASCAR Whelen Euro Series