Η Parkopedia θα διευκολύνει τις πληρωμές από το όχημα μέσω μιας νέας ολοκληρωμένης πλατφόρμας πληρωμών.

Ανταποκρινόμενη στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των πελατών σχετικά με τις ψηφιακές πληρωμές, η Parkopedia ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την υπάρχουσα πλατφόρμα πληρωμών στάθμευσης για να συμπεριλάβει πρόσθετες υπηρεσίες που θα επιτρέπουν στους οδηγούς να πληρώνουν απρόσκοπτα τη στάθμευση, τη φόρτιση ηλεκτρικού οχήματος (EV), τον ανεφοδιασμό σε καύσιμα και τα διόδια.

Η Parkopedia ξεκίνησε για πρώτη φορά τις πληρωμές εντός αυτοκινήτου το 2014 με την επιτυχημένη πλατφόρμα πληρωμών στάθμευσης σε συνεργασία με τη Volvo. Τώρα, ο παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες ψηφιακής στάθμευσης, στοχεύει να απλοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο οι οδηγοί πραγματοποιούν πληρωμές για τις ευρύτερες αγορές τους , ενοποιώντας πολλούς παγκόσμιους εμπόρους σε έναν λογαριασμό. Οι πληρωμές εντός αυτοκινήτου για υπηρεσίες οχημάτων μπορεί να σημαίνει συναλλαγές με εκατοντάδες εμπόρους. Η νέα πλατφόρμα της Parkopedia συγκεντρώνει αυτούς τους εμπόρους και εξαλείφει τα υπάρχοντα εμπόδια εισόδου, όπως την ανάγκη σάρωσης κάρτας για ξεκλείδωμα σταθμού φόρτισης ή για πληρωμή καυσίμου, παρέχοντας αυξημένο επίπεδο συνδεδεμένης υπηρεσίας στους οδηγούς και απλοποίηση της διαχείρισης για αυτοκινητοβιομηχανίες.

Η πλατφόρμα θα λειτουργήσει εντός του 2021 και θα ακολουθήσουν αμέσως μετά ανακοινώσεις κατασκευαστών αυτοκινήτων και συνεργατών. Η πλατφόρμα θα είναι προσβάσιμη μέσω συστημάτων ψυχαγωγίας οχήματος, σε συνδυασμό με ιστότοπους και εφαρμογές κινητών.

Η νέα πλατφόρμα διευκολύνει τις αυτοκινητοβιομηχανίες να συγκεντρώσουν ικανό αριθμό προμηθευτών και παρόχων πληρωμών σε μια ενιαία, ολοκληρωμένη πλατφόρμα πληρωμών, με δυνατότητα ενιαίας σύνδεσης για τους οδηγούς.

 

 

Προηγούμενο άρθροΔανία: στο Δικαστήριο της ΕΕ για το όριο στάσης φορτηγών
Επόμενο άρθροΗ bp pulse άνοιξε τον πρώτο κόμβο ταχείας φόρτισης