Σε μια εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 στο Πανελλήνιο Athens Experience Car Services, με μεγάλη προσέλευση δημοσιογράφων και προσκεκλημένων, έγιναν τα εγκαίνια του ιστορικού σταθμού αυτοκινήτων στην περιοχή του Μεταξουργείου. Ο σταθμός “Πανελλήνιο” που κλείνει φέτος 61 χρόνια ζωής, επιστρέφει στην αρχική του μορφή όπως ακριβώς ήταν τότε και επανασυστήνεται στο κοινό ως Πανελλήνιο Athens Experience Car Services.

Στην εκδήλωση που ξεκίνησε με δημοσιογραφική παρουσίαση, παρέστησαν εκπρόσωποι των μέσων από τον κλάδο του αυτοκινήτου και του lifestyle, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία του σταθμού από το ξεκίνημά του μέχρι και σήμερα. Την παρουσίαση και ξενάγηση έκανε ο Νικόδημος Βουδούρης, επικεφαλής της ομάδας της ΠΛΑΤΑΙΩΝ Α.Ε. που ανέλαβε την ανακατασκευή και επαναλειτουργία του σταθμού.

Στη συνέχεια ο γνωστός οδηγός αγώνων και συλλέκτης αυτοκινήτων, Αντώνης Τζεν, “ταξίδεψε” τους δημοσιογράφους αρχικά με τις ιστορίες του και τη γοητεία μιας άλλης εποχής, ενώ στη συνέχεια τους κατηύθυνε στον χώρο του γκαράζ όπου παρουσίασε τα ιστορικά vintage αυτοκίνητα που φιλοξενούνται στη συλλογή του “Πανελληνίου”.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 18:00, φίλοι, συνεργάτες και κάτοικοι από την ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου και του Κεραμεικού, περιηγήθηκαν στον χώρο και φωτογραφήθηκαν στα vintage αυτοκίνητα. Στοιχεία στη διακόσμηση που έδιναν άρωμα παλιάς Αθήνας, με γεράνια, βασιλικούς, μπαλόνια και έπιπλα φερ φορζέ ‘έντυσαν’ τον χώρο του γκαράζ, ενώ γεύσεις και μουσικές επιλογές του dj από την εποχή του 1960 ταξίδεψαν όλους τους καλεσμένους στην αυθεντική και γραφική καθημερινότητα εκείνης της εποχής.

Με τάση γλυκιάς νοσταλγίας, οι παριστάμενοι αναβίωσαν τη δεκαετία του 1960 και γνώρισαν από κοντά τον ιστορικό σταθμό αυτοκινήτων, που κρατάει σήμερα την αισθητική της τότε εποχής και παράλληλα χρησιμοποιεί τον τεχνολογικό εξοπλισμό του σήμερα, για να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here