2019 - Show car XM3 INSPIRE

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σεούλ, η Renault Samsung Motors παρουσιάζει το XM3 INSPIRE σε παγκόσμια πρεμιέρα, ένα ξεχωριστό coupé-SUV που αναγγέλλει ένα νέο μοντέλο παραγωγής για την κορεατική αγορά. Ο μοναδικός σχεδιασμός του θα είναι μια πραγματική καινοτομία στο πολύ ανταγωνιστικό τμήμα C. 

Το XM3 INSPIRE επιτυγχάνει τον τέλειο συνδυασμό ενός SUV και ενός δυναμικού sedan, χωρίς συμβιβασμούς όσον αφορά την ευρυχωρία και τον όγκο φόρτωσης. Το άνω μέρος είναι όμορφο και δυναμικό όπως ένα sedan. Εκφράζει όλη την κομψότητα του οχήματος, με υπερυψωμένη μέση και χαμηλή οροφή. Το σύνολο τονίζεται από τις λωρίδες χρωμίου και τη γυάλινη οροφή. Το κάτω τμήμα είναι δυνατό όπως ενός SUV, με σημαντική απόσταση από το έδαφος, μεγάλες μαύρες καμάρες τροχών και ζάντες 19 ιντσών. Η διπλή αλουμινένια εξάτμιση υπογραμμίζει τη σπορ εμφάνιση του νέου αυτοκινήτου.

Με το στρατηγικό του σχέδιο, Drive the Future, ο όμιλος Renault στοχεύει στην επίτευξη ισχυρής και διαρκούς ανάπτυξης μέσω επενδύσεων σε βασικά προϊόντα και περιοχές, αξιοποιώντας τους πόρους και τις τεχνολογίες της Συμμαχίας και βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητά της. Το μοντέλο παραγωγής του XM3 INSPIRE θα διαδραματίσει το ρόλο του στο σχέδιο, ειδικά στην αγορά της Νότιας Κορέας, αρχίζοντας από το 2020.

Ο Laurens Van den Acker – SVP, Corporate Design του Groupe Renault δήλωσε: Το XM3 INSPIRE που αποκαλύπτει η Renault Samsung Motors, παρουσιάζει τις γραμμές ενός μελλοντικού οχήματος που συνδυάζει τέλεια τις αθλητικές αναλογίες ενός SUV και την κομψότητα ενός sedan. Με σαφή στόχο να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας στη Νότια Κορέα, επιδιώξαμε να δημιουργήσουμε το πιο κομψό όχημα στον κόσμο, ένα εμβληματικό μοντέλο που θα σηματοδοτήσει τον πραγματικό μετασχηματισμό της Renault Samsung Motors.

Προηγούμενο άρθροΑπορρίφθηκαν από τους μετόχους της Hyundai οι απαιτήσεις του Elliott Management fund
Επόμενο άρθροΗ άνοδος των καρτών κινητικότητας στην Ευρώπη