Το ολοκαίνουργιο Kia Sorento θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS) που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 μέχρι τις 15 Μαρτίου 2020.

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για να μπορεί να ανταποκριθεί σε οτιδήποτε μπορεί να του προκύψει, η τέταρτη γενιά του παγκόσμιου SUV της Kia Motors Corporation είναι η τελευταία προσθήκη στην ανανεωμένη σειρά SUV της μάρκας. Το πρώτο όχημα που βασίζεται στη νέα πλατφόρμα SUV νέας γενιάς, το Sorento θέτει πρότυπα στην κατηγορία του για πρακτικότητα, προσφέροντας χώρο συγκρίσιμο και εκείνον που διαθέτουν μεγαλύτερα οχήματα. Το νέο μοντέλο είναι επίσης το πρώτο υβριδικό στη σειρά Sorento.

Η Kia στοχεύει στην παγκόσμια αγορά SUV εφαρμόζοντας μια σειρά καινοτομιών στο νέο Sorento, συμπεριλαμβανομένων προηγμένων συστημάτων υποστήριξης οδηγού και χαρακτηριστικών εξελιγμένης συνδεσιμότητας και λειτουργιών ψυχαγωγίας.

Το Sorento θεωρείται ο στυλοβάτης της παγκόσμιας σειράς Kia, αφού περισσότερα από τρία εκατομμύρια μονάδες έχουν πωληθεί παγκοσμίως από τότε που λανσαρίστηκε, το 2002. Το ολοκαίνουργιο Sorento θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στις 3 Μαρτίου 2020.

Προηγούμενο άρθρο60 ηλεκτρικά λεωφορεία Volvo Buses για το Malmö
Επόμενο άρθροΑντίο ΗΒ: Τι έπεται για το fleet και την αυτοκινητοβιομηχανία