Η Hyundai Motor Company αποκάλυψε μόλις τις πρώτες επίσημες εικόνες teaser του νέου αμιγώς ηλεκτρικού (EV) μοντέλου της κατηγορίας Α, του Hyundai INSTER.

Το INSTER προέρχεται από τις λέξεις «οικείο» και «καινοτόμο». Το όνομα του νέου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της εταιρείας αντικατοπτρίζει επίσης την εξέλιξη από το βενζινοκίνητο CASPER, που διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Κορέας και παρουσιάστηκε το 2021.

Το Hyundai INSTER θα θέσει νέα πρότυπα όσον αφορά στην γκάμα, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας της μάρκας, επαναπροσδιορίζοντας εκείνα που μπορούν να περιμένουν οι αγοραστές από ένα όχημα αυτής της κατηγορίας.

Οι εικόνες αποκαλύπτουν ένα στιβαρό και συμπαγές προφίλ SUV με φώτα ημέρας LED, φλας με γραφικά pixels και πίσω φανάρια που καθορίζουν τη σχεδίαση του νέου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου.

Η Hyundai υπογραμμίζει επίσης την αναμενόμενη μέγιστη αυτονομία του INSTER που θα φτάνεια στα 355 χλμ (WLTP) με μία μόνο φόρτιση.

Το Hyundai INSTER θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στα πλαίσια του Busan International Mobility Show (27 Ιουνίου – 7 Ιουλίου 2024) εντός του Ιουνίου.

 

Προηγούμενο άρθροHellas Direct: Νέα εταιρική ταυτότητα
Επόμενο άρθροΟδηγίες για την οδήγηση σε συνθήκες καύσωνα