Οι πελάτες της Volkswagen έχουν πλέον τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην κατασκευή του δικού τους eGolf, στο “Διάφανο Εργοστάσιο” στη Δρέσδη.

Με έναν πρωτοποριακό τρόπο η Volkswagen, δίνει τώρα στους πελάτες της που επιλέγουν για το επόμενο αυτοκίνητό τους το e-Golf, τη δυνατότητα όχι μόνο να δουν από κοντά τη διαδικασία κατασκευής του αλλά και να συμμετάσχουν στην παραγωγή του!

Υπό την εξειδικευμένη καθοδήγηση των ειδικών της μάρκας, στο πολύ ιδιαίτερο Διάφανο Εργοστάσιο (που έλαβε αυτή την ονομασία καθώς η πλειοψηφία των τοίχων του είναι κατασκευασμένοι από γυαλί) στη Δρέσδη, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει ενεργά σε τέσσερις φάσεις στη γραμμή παραγωγής, όπως π.χ. κατά την εγκατάσταση του πίνακα οργάνων. Άλλα σημεία όπου ο πελάτης μπορεί να βιώσει την εμπειρία της συναρμολόγησης του οχήματός του, είναι η τοποθέτηση του συστήματος μετάδοσης στο πλαίσιο ή η έδραση της μπροστινής μάσκας καλοριφέρ.

(e-Golf: Stromverbrauch in kWh/100 km: kombiniert 14,1 (17-Zoll) – 13,2 (16-Zoll); CO2-Emission kombiniert in g/km: 0; Effizienzklasse: A+.)

Με αυτή τη δυνατότητα παρακολούθησης της παραγωγής του e-Golf, το Διάφανο Εργοστάσιο στη Δρέσδη διευρύνει τις υπηρεσίες προς τον πελάτη και του προσφέρει – ήδη από τη διαδικασία κατασκευής – μία διαφορετική εμπειρία της ηλεκτροκίνησης!

One of the three places where customers could get involved: joining the drive train to the body (“marriage”).

Η δυνατότητα παρακολούθησης της παραγωγής μπορεί να προγραμματισθεί κατά την παραγγελία ενός e-Golf. Τα ραντεβού πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της παραγωγής, δηλ. από Δευτέρα έως Παρασκευή (06:00 – 10:00). Για το πακέτο αυτής της μοναδικής εμπειρίας υπάρχει ένα συμβολικό κόστος, το οποίο περιλαμβάνει μεταφορές εντός πόλης, περιήγηση στον χώρο παραγωγής και έκθεσης, φωτογραφίες ενθύμια καθώς και ένα γεύμα στο Διάφανο Εργοστάσιο, ολοκληρώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη σφαιρική εμπειρία του πελάτη.

Προηγούμενο άρθροΗ Ford Motor Ελλάς αύξησε κατά 20% τον τζίρο της
Επόμενο άρθροΔεν θα μετακινούνται όλοι δωρεάν στο Παρίσι