Η Kosmocar επιβεβαίωσε τις οργανωτικές αλλαγές στις οποίες αναφερθήκαμε ήδη και αφορούν στον Θανάση Κονιστή και τον Νικόλαο Πρέζα.

Συγκεκριμένα ο επίσημος Εισαγωγέας Αυτοκινήτων & Ανταλλακτικών Volkswagen, Audi και Skoda, Επίσημος Έμπορος & Επισκευαστής Bentley, Επίσημος Επισκευαστής Lamborghini & Αποκλειστικός Διανομέας Ελλάδος & Κύπρου Ducati, ανακοίνωσε τα εξής:

Ο Θανάσης Κονιστής, σε συνέχεια της σημαντικής συμβολής του στην πορεία της Διεύθυνσης Πωλήσεων και Marketing Volkswagen, της οποίας προΐσταται τα τελευταία πέντε χρόνια, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή After Sales και Ανάπτυξης Νέων Δραστηριοτήτων (New Business Development).

Ο Νικόλαος Πρέζας, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing Volkswagen, από τις 18 Φεβρουαρίου 2020. Ο κ. Πρέζας είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Πατρών και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Warwick. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου ενώ από το 2012 ήταν Γενικός Διευθυντής Επιβατηγών Οχημάτων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Mercedes-Benz Ελλάς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here