Ο Thomas Chevaucher επικεφαλής της DS Performance
Ο Thomas Chevaucher επικεφαλής της DS Performance

Στις 15 Απριλίου 2021, ο Thomas Chevaucher θα αντικαταστήσει τον Xavier Mestelan-Pinon στο τιμόνι της DS Performance και θα επιδιώξει την κατάταξη της DS στη Formula E, ενώ ταυτόχρονα θα ηγείται της ομάδας τεχνικών που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του αυτοκινήτου 3ης Γενιάς.

Θα αναφέρεται στον Jean-Marc Finot, Διευθυντή της Stellantis Motorsport.

Ο Thomas Chevaucher ξεκίνησε την καριέρα του ως μηχανικός το 2005 και αφιέρωσε τον περισσότερο χρόνο του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με το Groupe PSA / Stellantis: αρχικά στο αγωνιστικό τμήμα πελατών της Peugeot Sport, αρχικά στα προγράμματα WRC και WTCC με την Citroën Racing και σήμερα με την DS Performance, στη Formula E.

Υπήρξε επικεφαλής πολλών βασικών τεχνικών εξελίξεων και συνέβαλε ενεργά στην επιτυχία του ομίλου σε όλους τους κλάδους στους οποίους συμμετείχε. Συμμετέχει από την αρχή στην επιχείρηση Formula E της DS Performance, ως Διευθυντής Ανάπτυξης Ηλεκτρικού Κινητήρα.

Ο Jean-Marc Finot δήλωσε: «Ο Thomas είναι μέλος της ομάδας νέων ταλέντων της Stellantis Motorsport και η εμπειρία του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό μας επιτρέπει να τον προωθήσουμε σε αυτή τη θέση με εμπιστοσύνη. Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω τον Xavier για τη μέχρι σήμερα συμβολή του και χαίρομαι που θα εξακολουθήσω να συνεργάζομαι μαζί του στο νέο του ρόλο στη FIA».

 

Προηγούμενο άρθροΗ πρώτη ασύρματη αναβάθμιση για το XC40 Recharge
Επόμενο άρθροΣυνεργασία Blink Charging Hellas και Taxiplon