Από την 1η Ιανουαρίου 2019 ο Thierry Koskas διορίζεται πρόεδρος της Renault Sport Racing, αντικαθιστώντας τον Jérôme Stoll. Θα αναφέρεται απευθείας στον Carlos Ghosn, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Groupe Renault.

Μετά από μια σεζόν που χαρακτηρίζεται από την πρόοδο της ομάδας της Renault Sport Formula One, ο Thierry Koskas θα επιδιώξει να συνεχίσει με τον Cyril Abiteboul, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Renault Sport Racing, το έργο που ξεκίνησε ο Jérôme Stoll και φέρνει την ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο του κλάδου. Επίσης, θα διασφαλίσει ότι η συνεισφορά της Formula 1 στην αναγνωρισιμότητα της μάρκας Renault σε όλο τον κόσμο θα ενισχυθεί.

Ο Thierry Koskas αποφοίτησε από την Ecole Polytechnique και την Ecole des Mines de Paris. Πήγε στη Renault το 1997 ως Επικεφαλής του έργου New Distribution. Το 1998 διορίστηκε Γενικός Διευθυντής της Renault London City Branch και το 2000 Διευθύνων Σύμβουλος της Renault Ουγγαρίας. Το 2002, επέστρεψε στην έδρα της Renault ως Αντιπρόεδρος Sales Forecasting and Programming. Το 2006, διορίστηκε Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ για την Ασία και την Αφρική. και το 2009 έγινε Program Director Ηλεκτρικών Οχημάτων, όπου ανέλαβε την ανάπτυξη της γραμμής μηδενικών εκπομπών της Renault. Στη συνέχεια ήταν επικεφαλής των δραστηριοτήτων της Renault στην Αργεντινή από τα τέλη του 2012 μέχρι το 2015.

Την 1η Ιανουαρίου 2016, ο Thierry Koskas διορίστηκε εκτελεστικός αντιπρόεδρος, Sales and Marketing του Groupe Renault και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Renault, θέση στην οποία θα παραμείνει έως την 1η Ιανουαρίου 2019, που θα αναλάβει πρόεδρος της Renault Sport Racing.

Προηγούμενο άρθροΗ Land Rover UK ανέπτυξε εργαλείο για την επιλογή καυσίμου
Επόμενο άρθροΗ Bibby επενδύει 1,15 εκ. για κάμερες σε ολόκληρο τον στόλο