Shams-Dine El Mouden, Arval Consulting Director

O Shams-Dine El Mouden ανέλαβε την ευθύνη για την Arval Consulting από την 1η Σεπτεμβρίου 2019. Στο νέο του ρόλο αναφέρεται απευθείας στον Bart Beckers, Chief Commercial Officer της Arval.

Ο Shams-Dine El Mouden ξεκίνησε την καριέρα του στην General Electric Capital με πολλούς εμπορικούς και διεθνείς ρόλους στη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το 2015, ο κ. El Mouden εντάχθηκε στην Arval ως Διευθυντής του Διεθνούς Γραφείου Επιχειρήσεων. Είναι πτυχιούχος του ESSEC Business school.

Ο κ. El Mouden θα ηγηθεί μιας ομάδας περισσότερων από 30 συμβούλων σε όλες τις χώρες λειτουργίας της Arval, υποστηρίζοντας τους διεθνείς και τοπικούς πελάτες να καθορίσουν, να βελτιστοποιήσουν και να εφαρμόσουν τις στρατηγικές στόλου και κινητικότητας τους. Η Arval Consulting είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της πρότασης αξίας της Element-Arval Global Alliance¹, που αξιοποιεί τις παγκόσμιες δυνατότητές της ώστε να αναλαμβάνει αποστολές σε πολλές περιοχές.

Επίσης, ο κ. El Mouden είναι αρμόδιος για το Παρατηρητήριο Κινητικότητας ² Arval, ένα think tank στον τομέα του στόλου και της κινητικότητας.

Ας σημειωθεί ότι ο κ. El Mouden έλαβε μέρος στο IFMI Masterclass στο Estoril.

[1] Η Συμμαχία Element-Arval εδράζεται στην Arval, που έχει το κέντρο βάρους της στην Ευρώπη και στην Element, της οποίας η κύρια σκηνή είναι η Βόρεια Αμερική. Ορισμένες συνεργασίες ωστόσο, επεκτείνουν την προσέγγιση της συμμαχίας στη Νότια Αμερική, τη Νότια Αφρική και την περιοχή Ασίας / Ειρηνικού. Συνολικά, περιλαμβάνει περισσότερα από 3 εκατομμύρια οχήματα σε πάνω από 50 χώρες.

[2] Στόχος του Παρατηρητηρίου Κινητικότητας (Arval Mobility Observatory) είναι μια συνολική και παγκόσμια ματιά στις τάσεις, λύσεις και τις εφαρμογές της κινητικότητας στην καθημερινή ζωή

Προηγούμενο άρθροΝέες Alfa Romeo Giulia και Stelvio MY2020
Επόμενο άρθροΗ Volkswagen Group China θα επενδύσει πάνω από 4 δισ. ευρώ το 2020