Ο πρόεδρος της Ferrari, John Elkann, επανέλαβε την υποστήριξή του προς τον CEO της εταιρείας, Louis Camilleri, διαψεύδοντας τις εικασίες περί εκκαθάρισης ανωτάτων στελεχών που ίσως βρίσκεται στα σκαριά.

“Απορρίπτω όλες τις φήμες για μια πιθανή επιστροφή στο παρελθόν και αλλαγές στη δομή μας”, ανέφερε ο John Elkann, απόγονος της ιταλικής οικογένειας Agnelli, σε επιστολή που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη στην ιταλική Gazzetta dello Sport. Και συμπλήρωσε ότι η δέσμευσή του να διασφαλίσει τη σταθερότητα και την εστίαση στη Ferrari είναι απόλυτη, όπως και αυτή του CEO, Louis Camilleri.

Ο αιφνίδιος θάνατος, τον περασμένο Ιούλιο, του προέδρου και CEO Sergio Marchionne πυροδότησε την αλλαγή στην κορυφή της εταιρείας κατασκευαστή υπεραυτοκινήτων. Έκτοτε ο Louis Camilleri ανέλαβε τα καθήκοντα του CEO και ο John Elkann του πρόεδρος.

Μετά την πρόσφατη αντικατάσταση του Maurizio Arrivabene από τον Mattia Binotto ως επικεφαλής της Φόρμουλα 1, οι εικασίες των μέσων ενημέρωσης έκαναν λόγο για μια πιθανή ευρύτερη αναδιοργάνωση.

“Η τοποθέτηση του Mattia Binotto δεν σημαίνει γενική αναδιοργάνωση”, δήλωσε ο κ. Elkann, προσθέτοντας ότι η εταιρεία είχε επιλέξει τον νέο επικεφαλής από κοινού με τον κ. Arrivabene.

 

Προηγούμενο άρθροΗ Alliance Ventures επενδύει στην Tekion
Επόμενο άρθροVECTO: Εργαλείο προσομοίωσης για βαρέα οχήματα