Από την 1η Νοεμβρίου, ο Nikola Vuckovic ανέλαβε διεθνή ρόλο στη Philip Morris International (PMI), ως διευθυντής Global Market & Fleet Safety Manager.

Στον νέο του ρόλο, ο κ. Vuckovic θα είναι στρατηγικός επικεφαλής της PMI στην ασφάλεια των διεθνών αγορών και των στόλων, διασφαλίζοντας την επίτευξη και διατήρηση βιώσιμων επιδόσεων της εταιρείας σε αυτούς τους τομείς. Θα διαχειρίζεται επίσης το πρόγραμμα ασφαλείας για τη διεθνή αγορά και το στόλο. Τέλος θα διατηρεί την επικοινωνία με τα ενδιαφερόμενα μέρη με μια επισκόπηση της εφαρμογής του προγράμματος, της ανάπτυξης επιδόσεων και των αναδυόμενων θεμάτων.

Ο Nikola Vuckovic διαθέτει περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρίας στη θυγατρική της PMI στη Σερβία. Το 2012 ανέλαβε ως Διευθυντής Περιβάλλοντος, Υγιεινής και Ασφαλούς Εργασίας και Ασφάλειας (EHS & S), υπεύθυνος για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη (SEE). Το 2017, επιφορτίσθηκε και με την υπηρεσία Integrated Facility Management Services (IFMS). Για αρκετά χρόνια, ο κ. Vuckovic διαχειρίστηκε επίσης τα προγράμματα για την ασφάλεια των στόλων στην περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής (EMEA).

 

 

Προηγούμενο άρθροΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019 στις 9-17 Νοεμβρίου
Επόμενο άρθροFord Motor Company: Βελτίωση στις βασικές αγορές