Πανδαισία 150 νέων μοντέλων καινοτόμων τεχνολογιών αλλά και 32 πανελλαδικές πρεμιέρες δίνουν το στίγμα της μοναδικής ενημέρωσης και απόλαυσης στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019.

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019 υποστηρίζεται από τους έλληνες εισαγωγείς αντιπροσώπους και κάθε χρόνο προσφέρει την εξέλιξη της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας με πολλά νέα μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα δουν νέα μοντέλα από τις: Alfa Romeo, BMW, Dacia, DS Automobiles, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Mazda, Mercedes, MINI, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Škoda, Smart, Subaru, Volkswagen, Volvo.

Η φετινή διοργάνωση θα δώσει πολλά μηνύματα στο κοινό που θα την επισκεφθεί για τη νέα εποχή της αυτοκίνησης. Τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η αυτόνομη οδήγηση και τα υβριδικά, σύντομα θα αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά των μελλοντικών μοντέλων που δε θα αργήσουν να κυκλοφορήσουν. Το βελτιωμένο επιχειρηματικό κλίμα και η πρωτοφανής αυξητική τάση των πωλήσεων των καινούριων αυτοκινήτων, συμβάλλουν στην πληρέστερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων επικοινωνίας και προβολής της μοναδικής έκθεσης αυτοκινήτων που πραγματοποιείται στην Ελλάδα. Οι 32 πανελλαδικές πρεμιέρες είναι ρεκόρ και μοναδικός πόλος έλξης για να έρθουν οι επισκέπτες της έκθεσης πιο κοντά στο αυτοκίνητο.

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019 είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού έχει προστεθεί εκθεσιακός χώρος, τέντα ευρωπαϊκών προδιαγραφών 2.200 τ.μ. για να καλύψει περισσότερες συμμετοχές.

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και δωρεάν test drive στους χώρους του αεροδρομίου.

Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του fleetnews.gr και της ηλεκτρονικής έκδοσης FLEETNEWS  και του περιοδικού FLEET BUSINESS από τις 9-17 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, Δευτέρα-Παρασκευή: 15.00-21.00 Σάββατο-Κυριακή: 10.00-21.00.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here