Ο John Dmochowsky της Mondelez International (αριστερά), European Safety Fleet Manager of the Year με τον Edward Kulperger της Geotab

Στο Fleet Europe Summit 2019 στο Estoril, ο John Dmochowsky, Global Fleet Manager της Mondelez International, αναδείχθηκε νικητής του βραβείου European Safety Fleet Manager of the Year.

Ο John Dmochowsky είναι υπεύθυνος για περισσότερα από 10.000 οχήματα παγκοσμίως, εκ των οποίων τα 4.500 κυκλοφορούν στην Ευρώπη. Στη Mondelez International η ασφάλεια αποτελεί προϋπόθεση για την απασχόληση. Οποιαδήποτε ατυχήματα και τραυματισμοί είναι απαράδεκτα. Ο στόλος εφαρμόζει αυτή την κουλτούρα ασφάλειας παρέχοντας ασφαλή οχήματα και εκπαιδευτικούς πόρους για την ενίσχυση των ασφαλών οδηγικών δεξιοτήτων. Κάθε συνάντηση με την κοινότητα των οδηγών της εταιρείας ξεκινά με μια στιγμή ασφαλείας. Οι οδηγοί χρησιμοποιούν το App Score One που παρακολουθεί την απόδοσή σας στους τομείς της Ασφάλειας, της Απόδοσης και της Συμμόρφωσης.

Ο κ. Dmochowsky έλαβε το βραβείο του στα Fleet Europe Awards από τον Edward Kulperger, Αντιπρόεδρο της Ευρώπης στην Geotab.

 

Προηγούμενο άρθροΕιδική έκθεση για μοντέλα NISMO από τη Nissan
Επόμενο άρθροΟ Andy Leeden της AstraZeneca, European Green Fleet Manager of the Year