Ο Andy Leeden (αριστερά), European Green Fleet Manager of the Year, με τον Mark Howlett, Kia Motors Europe

Ο Andy Leeden, Global Fleet Category Manager της AstraZeneca, είναι ο European Green Fleet Manager of the Year 2019.

Ο κ. Leeden παρέλαβε το βραβείο του από τον Mark Howlett, Fleet Sales Manager της Kia Motors Europe, κατά τη διάρκεια της τελετής των Fleet Europe Awards στο Estoril στις 7 Νοεμβρίου.

Τα καθήκοντα του κ. Leeden στην AstraZeneca είναι η δημιουργία βιώσιμων λύσεων στόλου για ασφαλή, αποτελεσματική και καλύτερη κινητικότητα των εργαζομένων. Διαχειρίζεται ένα στόλο 18.000 οχημάτων παγκοσμίως εκ των οποίων τα 6.200 κυκλοφορούν στην Ευρώπη. Τα τρία βασικά στοιχεία της αποστολής του κ. Leeden είναι: η ενοποίηση των εταίρων ΟΕΜ και Leasing, η μετάβαση στην ολοκληρωμένη κινητικότητα κατά την εξέλιξή της και η παροχή βιώσιμων λύσεων. Η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση το συντομότερο δυνατόν,. καθώς και η πρόσβαση και χρήση δεδομένων OEM, τηλεματικής και δεδομένων ταξιδίων, για να γίνουν κατανοητά η ζήτηση, η χρήση, οι κίνδυνοι και το κόστος βελτιστοποίησης των τύπων καυσίμων. Τέλος, η ανάπτυξη της παροχής κινητικότητας έναντι των αυτοκινήτων.

Ως αποτέλεσμα, το 73% των παραδόσεων του 2019 σε ετήσια βάση (YTD) στην Ευρώπη ήταν αυτοκίνητα εναλλακτικών καυσίμων με μέσο όρο εκπομπών 95 g / χλμ (100% υβριδικά στις ΗΠΑ).

 

 

Προηγούμενο άρθροΟ John Dmochowsky της Mondelez) European Safety Fleet Manager of the Year
Επόμενο άρθροΟ Jarno Pajunen της Nokia European Fleet & Mobility Manager of the Year