Ο Johan Hoff διορίστηκε Πρόεδρος της VFS για την περιοχή EMEA

Η Volvo Financial Services (VFS) ανακοίνωσε ότι ο Johan Hoff διορίστηκε πρόεδρος της Περιφέρειας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA). Θα γίνει επίσης μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της VFS.

Με ισχύ από την 1η Ιουλίου, ο Johan Hoff θα αναλάβει την ευθύνη για την ανάπτυξη των πελατειακών σχέσεων της Volvo Financial Services και του Volvo Group στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στην VFS και στον Όμιλο Volvo, ο κ. Hoff κατείχε πολλές θέσεις αυξημένης ευθύνης. Οι πιο πρόσφατοι ρόλοι του περιλαμβάνουν αυτόν του Διευθύνοντα Συμβούλου της VFS Russia και της VFS EMEA East.

“Ο Johan αναλαμβάνει την ευθύνη για τη βασική περιοχή της EMEA σε μια συναρπαστική στιγμή, που είναι γεμάτη ευκαιρίες. Είμαι βέβαιος ότι με τη βαθιά γνώση του τόσο για την εταιρεία όσο και για την περιοχή, ο Johan θα συνεχίσει την επέκταση της VFS υποστηρίζοντας έναν αυξανόμενο αριθμό πελατών σε ολόκληρη την περιοχή. Τον καλωσορίζω στο ρόλο αυτό και στην εκτελεστική ομάδα διοίκησης της VFS”, λέει ο Marcio Pedroso, Πρόεδρος της Volvo Financial Services.

Ο Johan Hoff θα μετακομίσει από την Πολωνία, όπου βρίσκεται, στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και θα αναφέρεται στον Marcio Pedroso, Πρόεδρο της Volvo Financial Services, αντικαθιστώντας τον Nils Jaeger που διορίστηκε Πρόεδρος της Volvo Autonomous Solutions στα τέλη του 2019.

Προηγούμενο άρθροΗ Globalsat εισέρχεται στην αγορά της ηλεκτροκίνησης
Επόμενο άρθροΝέο Arteon: εικονική πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου