First preview towards the new Arteon Shooting Brake and the Arteon

Η Volkswagen έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη επισκόπηση για το νέο Arteon που θα πραγματοποιήσει την εικονική του πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου: Δυναμικό τετράθυρο fastback που θα αναβαθμιστεί και θα λανσαριστεί επιπρόσθετα με δεύτερο τύπο αμαξώματος ως Arteon Shooting Brake. Πλήρης αναβάθμιση της σειράς με νέα συστήματα οδήγησης υψηλής τεχνολογίας και έξυπνα συστήματα άνεσης και υποστήριξης.

Το Arteon είναι το Gran Turismo της Volkswagen – avant-garde, γεμάτο ενέργεια και αποτελεσματικό. Παράλληλα με το κλασικό Gran Turismo, μια δεύτερη παραλλαγή σειράς προϊόντων θα διατίθεται μελλοντικά ως Shooting Brake. Το μοντέλο αυτό είναι δυναμικό και κομψό και εντυπωσιάζει με τον ευέλικτο σχεδιασμό ενός estate. Ο Klaus Bischoff, Επικεφαλής του Volkswagen Group Design και του τμήματος της Volkswagen brand Design, δήλωσε: “Με το Arteon Shooting Brake δημιουργήσαμε μια νέα ισορροπία μεταξύ ταχύτητας, ισχύος και χώρου”.

Η Volkswagen θα παρουσιάσει μια σημαντική αναβάθμιση της σειράς για το λανσάρισμα των δύο εκδόσεων Arteon. Στο εσωτερικό του, το Arteon θα διαθέτει ένα εντελώς νέο περιβάλλον πιλοτηρίου που θα ταιριάζει με το αποκλειστικό επίπεδο αυτών των μοντέλων. Ενσωματώνει τα πιο πρόσφατα συστήματα modular infotainment matrix (MIB3) που εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή συνδεσιμότητα. Από τεχνολογική άποψη, η εμβέλεια έχει επίσης αναβαθμιστεί.

Όλοι οι κινητήρες διαθέτουν υψηλές επιδόσεις, χαμηλές εκπομπές και ισχυρή ροπή. Αυτή η βέλτιστη απόδοση επιτυγχάνεται με καινοτόμες τεχνολογίες κινητήρων και εκπομπών. Επιπλέον, έξυπνα συστήματα υποστήριξης θα εξοπλίζουν αυτή τη σειρά μοντέλων avant-garde. Παράδειγμα: χάρη στο “Travel Assist”, θα είναι δυνατή η υποβοηθούμενη οδήγηση – εντός των ορίων του συστήματος – στα νέα μοντέλα Arteon για πρώτη φορά αν χρειαστεί. Σχεδιασμένα ειδικά με γνώμονα τις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων, αυτά τα μοντέλα Volkswagen θα φροντίζουν τη διεύθυνση, την επιτάχυνση και το φρενάρισμα σε ταχύτητες 210 χλμ / ώρα – υπό τον έλεγχο του οδηγού.

 

 

Προηγούμενο άρθροΟ Johan Hoff πρόεδρος της VFS στην περιοχή EMEA
Επόμενο άρθροΗ Heléne Mellquist αναλαμβάνει πρόεδρος της Volvo Penta