Το ολοκαίνουργιο Defender 110 ‘απογειώνεται’ στις ακραίες σκηνές δράσης στην τελευταία ταινία του James Bond, No Time To Die.

Η τηλεοπτική διαφήμιση της Land Rover για το νέο Defender επιδεικνύει την ικανότητά του σε δύσβατο έδαφος. Στη διαφήμιση περιλαμβάνεται μια αποκλειστική, παρασκηνιακή ματιά σχετικά με το τι να περιμένετε από το νέο Defender στην ταινία No Time To Die.

Το οπτικό υλικό από τις πρόβες που περιλαμβάνεται στη διαφήμιση δείχνει το νέο Defender να ίπταται. Το Defender υποβάλλεται σε περαιτέρω ακραίες δοκιμές, καθώς το όχημα οδηγείται σε υψηλές ταχύτητες μέσα σε βάλτους και ποταμούς.

Οι αλλεπάλληλες σκηνές δράσης στο No Time To Die πραγματοποιήθηκαν υπό την καθοδήγηση του υπευθύνου κασκαντέρ, Lee Morrison σε συνεργασία με τον νικητή του Όσκαρ ειδικών εφέ, τον επιβλέποντα οχημάτων δράσης, Chris Corbould.

Ο Lee Morrison δήλωσε: “Έχουμε πιέσει το Defender περισσότερο από ό,τι πιστεύαμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να δημιουργήσουμε το μέγιστο ενθουσιασμό και να δώσουμε στους οπαδούς μια εικόνα της μοναδικής πρόκλησης να δημιουργήσουμε αλλεπάλληλες σκηνές δράσης που θα περιμένετε με ανυπομονησία να δείτε στο No Time To Die”.

Ο Nick Collins, διευθυντής παραγωγής οχημάτων Land Rover Defender, δήλωσε: “Αναπτύξαμε ένα νέο πρότυπο δοκιμής για το Defender, το πιο απαιτητικό που είχαμε ποτέ και μοναδικό για αυτό το όχημα. Η φυσική αντοχή και ανθεκτικότητα μετριέται με διάφορες δοκιμές που περιλαμβάνουν δοκιμή άλματος γέφυρας, η οποία μας έδωσε αυτοπεποίθηση ότι θα παράσχουμε αυτό που χρειάζεται η ομάδα κόλπων για να δημιουργήσει το No Time To Die, χωρίς τροποποιήσεις στη δομή του αμαξώματος, εκτός από την εγκατάσταση ενός κλωβού”.

Η θέση αυτών των οχημάτων σε δοκιμασίες ήταν έμπνευση της Jessica Hawkins, την οποία επέλεξε ο Morrison από τη σειρά Formula 3 W, αφού είδε τις δυνατότητές της και δεν έχασε χρόνο να της δώσει την ευκαιρία να εμφανιστεί στο No Time To Die, την πρώτη της κινηματογραφική ταινία. Η Jessica σχολίασε: “Τίποτα δεν είναι πιο συναρπαστικό από το να είσαι οδηγός κασκαντέρ σε μια ταινία του James Bond και είναι τιμή να λαμβάνεις μέρος σε αυτή την απίστευτη ταινία οδηγώντας το νέο Defender”.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ την τηλεοπτική διαφήμιση για το Defender που περιλαμβάνει οπτικό υλικό από τις πρόβες γυρισμάτων της ταινίας, συμπεριλαμβανομένου ενός άλματος 30 μέτρων.

Η ομάδα σχεδιασμού της Land Rover συνεργάστηκε στενά με τον υπεύθυνο των ειδικών εφέ και οχημάτων δράσης Chris Corbould για τις προδιαγραφές των Defender που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία. Αυτά ήταν τα πρώτα Defender που παρήχθησαν στο εργοστάσιο της Land Rover στη Νίτρα της Σλοβακίας και βασίζονται στο μοντέλο Defender 110 X σε χρώμα Santorini Black, με σκούρες μπάρες ολίσθησης, τροχούς 20 ιντσών με σκούρο φινίρισμα και επαγγελματικά ελαστικά παντός εδάφους.

Η Land Rover διατηρεί μια μακρόχρονη συνεργασία με την EON Productions για τις ταινίες του James Bond, η οποία ξεκίνησε το 1983 όταν ένα Range Rover Convertible εμφανίστηκε στο Octopussy.

Η φετινή ταινία περιλαμβάνει μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα οχήματα της Land Rover. Παράλληλα με τα 10 Defender στο No Time To Die, παρουσιάζονται επίσης το Range Rover Sport SVR, το Series III Land Rover και το Range Rover Classic.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στους κινηματογράφους τον Απρίλιο.

Προηγούμενο άρθροΗ Nissan αναπτύσσει τις δεξιότητες των εργαζομένων της στις ΗΠΑ
Επόμενο άρθροΗλεκτρική αντεπίθεση του Groupe Renault στη Γενεύη