Η Fiat Chrysler Automobiles (FCA) όρισε τον Frank Damoutte ως επικεφαλής των Μακροπρόθεσμων Ενοικιάσεων και Εταιρικών Πωλήσεων για την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή (EMEA).

Ο Frank Damoutte, είναι έμπειρος βετεράνος της αγοράς του fleet, με πτυχίο Sales, Distribution και Marketing από το Université de Rennes (Γαλλία) και από το International Trades from Havering College (UK), από όπου αποφοίτησε το 1994.

Μετά από μία σύντομη θητεία στον τομέα της εφοδιαστικής στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία, προσχώρησε στην Arval France το 1999, όπου ανέλαβε Business Development Manager για το Διεθνές Γραφείο Επιχειρήσεων.

Από το 2008 έως τον περασμένο Σεπτέμβριο υπήρξε επικεφαλής των International Corporate Sales στη Daimler AG, όπου διεκπεραίωσε διεθνείς συμβάσεις για εταιρικούς στόλους τόσο για τις μάρκες Mercedes όσο και για τα Smart – καλύπτοντας ποικίλες περιοχές της Ευρώπης και της Αμερικής.

Ο κ. Damoutte ανέλαβε τη νέα θέση του στα κεντρικά γραφεία της Fiat στο Τορίνο τον περασμένο μήνα. Αναφέρεται στον Alessandro Grosso, που επικεφαλής του τμήματος Fleet και Business Sales για την περιοχή EMEA.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • FCA
Προηγούμενο άρθροΤο Opel Combo Life στους 6 Φιναλίστ του AUTOBEST
Επόμενο άρθροΤο νέο Skoda Scala αντικαθιστά το Rapid