Την 1η Ιανουαρίου, ο Dr Marcus Söldner (στη φωτογραφία δεξιά) θα διαδεχθεί τον Axel Berger (κέντρο) ως νέος CEO της CarGarantie. Ο κ. Berger θα συμμετάσχει στο εποπτικό συμβούλιο της εταιρείας. Ο Δρ Söldner θα ηγηθεί της εταιρείας ως CEO και πρόεδρος του ΔΣ, με τη βοήθεια του Wolfgang Bach (στη φωτογραφία αριστερά), CFO και επικεφαλής της Γενικής Διοίκησης.

Ο κ. Berger συμμετέχει στην CarGarantie από το 1989 σε διάφορες θέσεις διοίκησης πωλήσεων πριν από την τοποθέτησή του στο διοικητικό συμβούλιο. Το πιο πρόσφατο στρατηγικό επίτευγμά του ήταν η καθιέρωση μιας διεθνούς συνεργασίας με την International Warranty Solutions – IWS. Μετά από περισσότερα από 20 χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιο, συμπεριλαμβανομένων 12 ετών ως Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Berger αποφάσισε τώρα να μεταβεί στο Εποπτικό Συμβούλιο.

Πριν από το νέο διορισμό του, ο Δρ Söldner, ο οποίος τοποθετήθηκε μέλος του διοικητικού συμβουλίου το 2016, ήταν υπεύθυνος για τις αγορές στη Δυτική και Ανατολική Ευρώπη και την Ασία, καθώς και για την ανάπτυξη και το μάρκετινγκ. Πριν από την CarGarantie, πέρασε από διευθυντικές θέσεις στις Allianz, BMW Group και Nissan, μεταξύ άλλων.

 

Προηγούμενο άρθροΈξι επενδύσεις για να αλλάξει ο τρόπος που κινείται ο κόσμος
Επόμενο άρθροΟ CEO της Alphabet International στο Δ.Σ. της Leaseurope