Ο Norbert van den Eijnden, επικεφαλής του παρόχου κινητικότητας Alphabet International από το 2009, διορίστηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Leaseurope. Η Leaseurope είναι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εταιρειών Χρηματοδοτικής Μίσθωσης, η οποία συγκεντρώνει 45 ενώσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, που εκπροσωπούν τις εταιρείες leasing αυτοκινήτων, μακροχρόνιο ή βραχυπρόθεσμο.

Ο Norbert van den Eijnden και οι άλλοι 11 senior practitioners του διοικητικού συμβουλίου συμμετέχουν στην εκπροσώπηση των ενδιαφερόντων της ευρωπαϊκής αγοράς χρηματοδοτικής μίσθωσης. «Ανυπομονώ να συμβάλω στην αποστολή της Leaseurope ώστε να δώσουμε στην ευρωπαϊκή αγορά μια ενιαία φωνή και να λειτουργήσουμε ως καταλύτες για την έρευνα στον τομέα της μίσθωσης και της ενοικίασης αυτοκινήτων», δήλωσε ο κ. van den Eijnden.

Η θητεία είναι διετής έως τον Οκτώβριο του 2020. “Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολυάσχολα για την Ομοσπονδία και επέτρεψαν στη Leaseurope να παράσχει πολλές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για τα μέλη μας, ενώ παράλληλα εξακολουθεί να είναι μια ισχυρή φωνή για τον κλάδο σε βασικά θέματα “, δήλωσε ο πρόεδρος Morten Guldhaug κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου συμβουλίου. Και πρόσθεσε ότι: “Είναι φιλοδοξία μου να συνεχίσω να προωθώ την αγορά μας και να τονίσω τη συμβολή της στην πραγματική οικονομία χάρη σε υψηλής ποιότητας δεδομένα, έρευνα και υψηλού επιπέδου δημοσιεύσεις “.

 

Προηγούμενο άρθροO Dr Marcus Söldner νέος CEO της CarGarantie
Επόμενο άρθροΤα καλύτερα του 2018 σύμφωνα με το Euro NCAP