Ο Christophe Conegero διορίστηκε Chief of Staff στην Arval. Ο διορισμός, με άμεση ισχύ, σημαίνει ότι ο κ. Conegero είναι “το δεξί χέρι” του νέου CEO της Arval, Alain Van Groenendael, ο οποίος ανέλαβε τη διοίκηση της εταιρείας μετά την συνταξιοδότηση του Philippe Bismut, στα τέλη του 2018.

Συγκεκριμένα, ο κ. Conegero θα βελτιστοποιεί τις δραστηριότητες της εταιρείας βάσει των προτεραιοτήτων του CEO, ενεργώντας ως διευκολυντής και σε επικοινωνία με τα στελέχη της Arval, τους πελάτες και τους μείζονες stakeholders. Θα συμμετέχει στις συνεδριάσεις και θα λειτουργεί για λογαριασμό του CEO, απηχώντας τον ίδιο και βοηθώντας τον στη λήψη αποφάσεων, την υλοποίηση πρωτοβουλιών και την τόνωση της διακυβέρνησης της Arval.

Ο κ. Conegero, απόφοιτος του ευρωπαϊκού business school ESCP, είχε ήδη διακεκριμένη σταδιοδρομία στον τομέα της οικονομικής και επιχειρηματικής ανάλυσης και της διοίκησης επιχειρήσεων πριν από την είσοδό του στην Arval το 2004, όπου κατείχε εκτελεστικά καθήκοντα στη χρηματοδότηση και το remarketing, μεταξύ άλλων. Ο προηγούμενος ρόλος του, από το τέλος του 2016, ήταν General Manager of New Business Development.

Προηγούμενο άρθροΚαμπάνια για τα 120 χρόνια στην παραγωγή αυτοκινήτων Opel
Επόμενο άρθροTo πρωτότυπο σπορ σεντάν Nissan IMs στο Ντιτρόιτ