Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo, Hakan Samuelsson, θα παραμείνει στη θέση του μέχρι το 2022, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της σουηδικής εταιρείας κατασκευής premium αυτοκινήτων. “Αυτό εξασφαλίζει στην εταιρεία τη διάρκεια (management continuity) που χρειάζεται καθώς συνεχίζει να μετατρέπεται σε παγκόσμιο και διαφοροποιημένο πάροχο υπηρεσιών κινητικότητας”, όπως αναφέρεται.

Υπό το πρίσμα της νέας αποστολής της εταιρείας Freedom to Move, η Volvo Cars στοχεύει στην προσφορά ενός ευρέως φάσματος πρόσθετων, ασφαλών, προσωπικών και βιώσιμων, υπηρεσιών κινητικότητας και όχι απλώς στην πώληση αυτοκινήτων στους τελικούς καταναλωτές.

Ο Hakan Samuelsson δήλωσε επίσης στο Reuters ότι τα σχέδια για προσφορά μετοχών στο κοινό αναβάλλονται επ ‘αόριστον, λόγω των κλιμακούμενων εμπορικών εντάσεων και της αρνητικής τάσης στα αποθέματα των αυτοκινήτων.

Για τον CEO της Volvo Cars, το θεμελιώδες χαρακτηριστικό της κουλτούρας της εταιρείας είναι η περιέργεια. “Η διάθεση να θέλουμε να μάθουμε και να καταλάβουμε. Να αμφισβητούμε τους κανόνες και να βρίσκουμε νέα μονοπάτια”.

“Από το 2011, έχουμε σαφείς στόχους για τη Volvo Cars, δήλωνε ένα χρόνο πριν. Χρειάστηκε να ενισχύσουμε τη μάρκα μας και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε πραγματικά premium. Χρειαζόμασταν να δημιουργήσουμε μια παγκόσμια βάση για τις δραστηριότητές μας για να διασφαλίσουμε ότι είχαμε την ικανότητα να μεγαλώνουμε και να προσελκύουμε νέα ταλέντα. Η κοινωνία αλλάζει, το ίδιο και η ζήτηση των καταναλωτών, έτσι αλλάζουμε και εμείς μαζί τους. Αυτό είναι που οδηγεί αυτή την επιχείρηση προς τα εμπρός, η ικανότητά της να καινοτομεί και να προσαρμόζεται.”

Προηγούμενο άρθροΒενζίνη, ντίζελ, CNG και υδρογόνο σε ένα σταθμό ανεφοδιασμού
Επόμενο άρθροΤο νέο SUV Audi e-tron αναμένεται στην Ελλάδα το 2019 με πολλές καινοτομίες