Νέο βίντεο τηλεματικής τεχνητής νοημοσύνης της Mix Telematics

Νέο βίντεο τηλεματικής τεχνητής νοημοσύνης MiX Vision της Mix Telematics επισημαίνει την κόπωση και την απόσπαση προσοχής του οδηγού.

Η Mix Telematics αναβάθμισε την υπηρεσία βίντεο τηλεματικής της για εντοπισμό περιστατικών κόπωσης οδηγού, χρήσης τηλεφώνου, απόσπασης προσοχής, καπνίσματος και χρήσης ζώνης ασφαλείας.

Η τεχνητή νοημοσύνη της MiX Vision χρησιμοποιεί ηχητικό ή οπτικό σήμα για να ειδοποιεί τους οδηγούς για περιστατικά συμπεριφοράς αυξημένου κινδύνου πριν καταλήξουν σε σύγκρουση. Στέλνει επίσης βίντεο στους υπεύθυνους στόλου για χρήση σε εκπαίδευση οδηγών.

Συνδυάζοντας τη βιντεοταινία με τα δεδομένα της τηλεματικής, οι υπεύθυνοι στόλου μπορούν να έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα των αιτίων συγκρούσεων και των παρολίγον ατυχημάτων, βλέποντας ακριβώς τους χειρισμούς του οδηγού, για παράδειγμα, πριν από ένα απότομο φρενάρισμα ή απότομο ελιγμό.

Η νέα πλατφόρμα περιλαμβάνει ακόμη και ζωντανή ροή, παρέχοντας στους υπεύθυνους στόλου μεγαλύτερη ορατότητα των δραστηριοτήτων των οχημάτων τους.

Η Mix Telematics ισχυρίζεται πως ο συνδυασμός καμερών ταμπλό τεχνητής νοημοσύνης και τηλεματικής οχήματος παρέχουν απόδοση 10: 1 επί της επένδυσης, λόγω μείωσης των συγκρούσεων κατά 60%, βελτίωση κατανάλωσης καυσίμου κατά 15% και μείωση κόστους ασφάλισης κατά 25%.

Ο Richard Adams, Διευθυντής Πωλήσεων της MiX Telematics Europe, δήλωσε: “Έχουμε αποδείξει πως οι αξίες απόδοσης αυτής της λύσης είναι πολύ υψηλές για τους πελάτες μας. Η έκδοση επόμενης γενιάς της MiX Vision είναι πολύ συναρπαστική και θα προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες αυξημένων αποδόσεων στους πελάτες μας”.

Προηγούμενο άρθροFiat Professional: Ανανέωσε το σύνολο της γκάμας της
Επόμενο άρθροΗ Shell Fleet Solutions επενδύει στην OviDrive