Η Shell Fleet Solutions υπέγραψε επενδυτική συμφωνία για να γίνει μέτοχος στην εταιρεία παγκόσμιου συστήματος διαχείρισης στόλου OviDrive, που θα επιτρέψει σε αμφότερες τις εταιρείες να ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά εταιρικών στόλων.

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η OviDrive θα ενσωματώσει την εταιρεία συμβούλων Connector K.K. του Τόκιο. που θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της ως OviDrive Consulting.

Η επένδυση της Shell Fleet Solutions θα βοηθήσει την OviDrive να επιταχύνει τις προσπάθειές της ενίσχυσης του ψηφιακού συστήματος διαχείρισης στόλου της και να επεκτείνει την εμβέλεια της εταιρείας παγκοσμίως. Η OviDrive θα προσφέρει λύσεις λογισμικού ως υπηρεσίας (SaaS), εξωτερική διαχείριση στόλου, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η εταιρεία θα ενσωματώσει υπηρεσίες κινητικότητας, καθώς και άλλα ψηφιακά εργαλεία για στόλους και υπεύθυνους στόλων.

Ο Giorgio Delpiano, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Shell Fleet Solutions, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ευτυχείς με την επένδυσή μας στην OviDrive, μιας εταιρείας που προσβλέπει στο μέλλον και ενισχύει τη στρατηγική μας ψηφιοποίησης του τομέα εταιρικών στόλων. Ως ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους λύσεων κινητικότητας στόλων, προσεταιριζόμαστε μια εξαιρετική ομάδα σε μια περίοδο κατά την οποία συνεχίζεται η μετάβαση σε ηλεκτρικά, ψηφιακά και κινητικότητα”.

Ο Yves Helven, CEO της OviDrive, δήλωσε: “Η επένδυση της Shell στην εταιρεία μας επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας ότι οι εταιρικοί στόλοι χρειάζονται παγκόσμια διαφάνεια δεδομένων και ευελιξία επιλογής της αλυσίδας εφοδιασμού που τους ταιριάζει καλύτερα, χωρίς τις λειτουργικές προκλήσεις που συνήθως συναντώνται σε πολύπλοκα πακέτα και επιλογές κινητικότητας”.

Η OviDrive δραστηριοποιείται σε 27 αγορές στην Ευρώπη, με έδρα στο Άμστερνταμ και προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες και διαχείρισης στόλου σε πελάτες παγκοσμίως.

Η Shell Fleet Solutions διαθέτει πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της κινητικότητας στόλου και δεσμεύεται στην εξυπηρέτηση πελατών μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου άνω των 50 αγορών, προσαρμοσμένων λύσεων κινητικότητας και εξελισσόμενων ψηφιακών και βιώσιμων προσφορών.

Προηγούμενο άρθροΝέο βίντεο τηλεματικής τεχνητής νοημοσύνης MiX Vision
Επόμενο άρθροΗ Nissan λανσάρει το νέο premium compact Note Aura