2019 - Nouvelle Renault TWINGO Série Limitée Le Coq Sportif

Για να γιορτάσει το λανσάρισμα του νέου TWINGO, η Renault συνεργάζεται με τη γαλλική μάρκα αθλητικών ειδών για τη δημιουργία μιας αποκλειστικής περιορισμένης σειράς. Με  γοητευτική εμφάνιση και πλούσιο εξοπλισμό, το νέο Renault TWINGO “le coq sportif” φέρει γαλλικά χρώματα!

Παίζοντας με τα γαλλικά χρώματα (μπλε, λευκό και κόκκινο), το νέο Renault TWINGO “le coq sportif” διαθέτει ιδιαίτερες λεπτομέρειες σχεδίασης. Ασύμμετρες ταινίες στα πλευρά της καμπίνας: με γαλλικά χρώματα στην αριστερή πλευρά, οι τρίχρωμες λωρίδες αναπτύσσονται για να σχηματίσουν το λογότυπο le coq sportif στη δεξιά πλευρά. Οι καθρέπτες των θυρών είναι κόκκινοι.

Τα λευκά μοντέλα προσφέρουν μια πιο ριζοσπαστική εμφάνιση, με μια μεγάλη τρίχρωμη πλάγια λωρίδα στην αριστερή πλευρά, με φαρδιά μπλε λωρίδα και μια πιο στενή κόκκινη, χωρισμένες από το λευκό χρώμα που διατρέχει το μήκος του σώματος και επεκτείνεται μέχρι την οροφή του αυτοκίνητου. Μπλε για τη μάσκα και κόκκινο για τον πίσω προφυλακτήρα, οι διακοσμητικές λωρίδες τονίζουν την ασύμμετρη εμφάνιση και συμπληρώνουν το ευδιάκριτο σήμα le coq sportif, που εμφανίζεται στα προστατευτικά διακοσμητικά των θυρών.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, οι επιβάτες θα εισέρχονται στον κόσμο του le coq sportif μέσω ιδιαίτερων χρωμάτων και υλικών: τα κατώφλια των θυρών, τα χαλάκια δαπέδου, το ταμπλό και η φούσκα του λεβιέ ταχυτήτων διαθέτουν μοναδικό σχεδιασμό. Μια χαρακτηριστική πλάκα αλουμινίου με την ένδειξη “Twingo by le coq sportif” βρίσκεται στη βάση του λεβιέ ταχυτήτων.

Βασισμένο στην κομψή του γραμμή, το νέο Renault TWINGO “le coq sportif” είναι πλήρως εξοπλισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως το νέο σύστημα πολυμέσων Renault EASY LINK 7, που ενσωματώνει το Apple CarPlay και το Android Auto, αυτόματο κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας με οπίσθιους αισθητήρες στάθμευσης, αισθητήρες βροχής και φωτεινότητας, κ.λπ.

Το νέο Renault TWINGO παραμένει ένας καλός συνεργάτης για αστικές περιπέτειες, χάρη στον οπίσθιο κινητήρα του και στον εξαιρετικά μικρό κύκλο στροφής του. Αυτή η περιορισμένη σειρά είναι διαθέσιμη με τους κινητήρες SCe 75 και TCe 95 και την επιλογή ενός χειροκίνητου ή αυτόματου κιβωτίου EDC διπλού συμπλέκτη για το TCe 95. Το τελευταίο συνδυάζει απόκριση, ομαλή λειτουργία και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

Η Renault και η le coq sportif μοιράζονται τις ίδιες αξίες. Αυτή η συνεργασία, που δρομολογήθηκε μέσω της Formula 1, έχει επεκταθεί και τώρα παίρνει τη μορφή ενός αυτοκινήτου μοναδικού και κομψού σχεδιασμού.

Από το 1882, η γαλλική μάρκα le coq sportif είναι γνωστή πρωτίστως και ιδίως για την ικανότητά της να συμπορεύεται με αθλητές, πρωταθλητές ή παθιασμένους ερασιτέχνες, μεμονωμένα άτομα ή μέλη ομάδας. Με σύμβολο τον πετεινό που αναγγέλλει μια νέα ημέρα, η μάρκα προωθεί θετικές και καθολικές αξίες: κάθε μέρα, μια νίκη είναι δυνατή!

Το νέο Renault TWINGO “le coq sportif” θα είναι διαθέσιμο την άνοιξη σε αποχρώσεις Quartz White, Crystal White, Lunar Gray και Star Black.

Προηγούμενο άρθροΗ VW D’Ieteren Finance λανσάρει leasing ποδηλάτων
Επόμενο άρθροΔευτερεύουσα χρήση των μπαταριών από την BMW Group