Η Volkswagen D’Ieteren Finance λανσάρισε το Bike-Moby στο Βέλγιο, μια λύση leasing για ποδήλατα.

Ο οικονομικός βραχίονας της D’Ieteren, επίσημος εισαγωγέας του VW Group στο Βέλγιο, ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση των πελατών της για εναλλακτικές λύσεις κινητικότητας, με επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης συγκρίσιμο με τις λύσεις εταιρικών αυτοκινήτων που προσφέρει.

Το Bike-Moby αποτελεί στην πραγματικότητα επέκταση της ποικιλίας λύσεων κινητικότητας της VW D’Ieteren Finance, που περιλαμβάνει ήδη το Flex-Moby (πλήρες πακέτο για χρήση πολλαπλών οχημάτων), το e-Moby (λύση ξεχωριστής χρέωσης για EV) και την Olympus Mobility (μια εφαρμογή για τη διαχείριση της πολυτροπικής κινητικότητας).

Προσφέροντας ποδήλατα ανώμαλων διαδρομών, ποδήλατα πόλης, αγωνιστικά, ηλεκτρικά και πτυσσόμενα ποδήλατα κορυφαίων κατασκευαστών μόνο (από € 1.200 συν ΦΠΑ), η Bike-Moby επιτρέπει στους εργοδότες να ενοικιάζουν ποδήλατα για τους εργαζόμενους για μια τριετή περίοδο. Χρεώνονται κάθε μήνα και έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το ποδήλατο στο τέλος της σύμβασης.

Το πακέτο περιλαμβάνει ασφάλιση για ζημιές και κλοπή, συν συντήρηση και βοήθεια. Η Bike-Moby πέραν του ότι προσφέρει μια εναλλακτική λύση στο αυτοκίνητο, μπορεί επίσης να έχει και φορολογικά πλεονεκτήματα στη χώρα αυτή, ανάλογα με το προφίλ κινητικότητας του χρήστη.

Προηγούμενο άρθροΗ Total υπέρ της ηλεκτρικής ενέργειας
Επόμενο άρθροΝέο Renault TWINGO “le coq sportif”