Η Total είναι άλλη μια εταιρεία πετρελαίου που στρέφει την προσοχή της στα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα. Η εταιρεία ανακοίνωσε το λανσάρισμα του EasyCharging στη βελγική αγορά, κάνοντας λόγο για παροχή πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας και έξυπνων επιλογών επαναφόρτισης, μαζί με λύσεις διαχείρισης στόλου για στόλους μικτών καυσίμων.

Η Total αναφέρει πως η προσφορά της προς τους Βέλγους πελάτες B2B περιλαμβάνει επίσης την παροχή ηλιακών συλλεκτών και την παράδοση, εγκατάσταση και διαχείριση σημείων φόρτισης στις εγκαταστάσεις επιχειρήσεων ή στα σπίτια των εργαζομένων τους. Η Total Card, επιπλέον, παρέχει πρόσβαση σε διαφορετικούς τύπους καυσίμων, όπως βενζίνη, ντίζελ και ηλεκτρική ενέργεια. Είναι διαθέσιμη για χρήση σε 4.000 πρατήρια καυσίμων στο Βέλγιο και περισσότερα από 70.000 στην Ευρώπη.

Αναφερόμενος στις νέες κινήσεις της εταιρείας στο Brussels Motor Show, ο Nicolas Paris, επικεφαλής της ανάπτυξης προϊόντων για την Total Gas & Power Belgium, δήλωσε: “Η εκθετική ανάπτυξη ενός στόλου ηλεκτροκίνητων οχημάτων απαιτεί μια νέα προσέγγιση στην κινητικότητα. Είναι σημαντικό οι εταιρείες να μπορούν να απευθύνονται σε έξυπνες και βιώσιμες λύσεις”. Μίλησε επίσης για την πράσινη ηλεκτρική ενέργεια και τους σταθμούς φόρτισης που προορίζονται για οικιακή χρήση. Επιπλέον, η γκάμα της των καρτών καυσίμων της Total έχει διευρυνθεί σύμφωνα με τις αυξανόμενες ανάγκες των εταιρειών στον τομέα της ηλεκτρικής κινητικότητας.

Προηγούμενο άρθροΗ Honda θα παρουσιάσει το ηλεκτρικό της πρωτότυπο στη Γενεύη
Επόμενο άρθροΗ VW D’Ieteren Finance λανσάρει leasing ποδηλάτων