Εκμεταλλευόμενη όλα τα πλεονεκτήματα της επιβατικής έκδοσης του Fiat Panda, η Fiat Professional, δημιούργησε το Panda Van, ένα μοντέλο που ξεχωρίζει χάρη και σε μια μεγάλη γκάμα επιλογών που προσφέρει στην κατηγορία, όσον αφορά στα διαθέσιμα μηχανικά σύνολα. Παράλληλα η διάθεση έκδοσης 4Χ4, αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση στην κατηγορία των Mini-Vanette.  

Με στόχο την εστίαση στις διαφορετικές ανάγκες κάθε επαγγελματία, το Panda Van προσφέρει τρείς επιλογές όσον αφορά στα μηχανικά μέρη. Στη βάση της γκάμας, ο ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης των 1.2 λίτρων με τους 69 ίππους αποτελεί ιδανική λύση για όσους αναζητούν ένα προσιτό συμπαγές επαγγελματικό όχημα.

Κατέχοντας ηγετική θέση στην παραγωγή αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο (CNG), η Fiat Professional, προσφέρει το Panda Van και σε έκδοση CNG για όσους αναζητούν οικονομία καυσίμου. Χρησιμοποιώντας τον βραβευμένο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα Twinair με τους 80 ίππους, το Panda Van-CNG, ξεχωρίζει για τον τρόπο που συνδυάζει την υψηλή απόδοση με το ελάχιστο κόστος χρήσης. Παράλληλα χάρη στην ύπαρξη του ρεζερβουάρ βενζίνης 35 λίτρων, το Panda Van-CNG είναι ένα πραγματικό bi-fuel όχημα με κορυφαία αυτονομία.

Τέλος για όσους κινούνται σε δύσβατα εδάφη, το Panda Van προσφέρεται και σε έκδοση με κίνηση σε όλους τους τροχούς. Το Panda 4Χ4 χάρη στο χαμηλό βάρος, την ικανή τετρακίνηση, το αυξημένο ύψος από το έδαφος αλλά και τις συμπαγείς διαστάσεις του (μικροί πρόβολοι) θεωρείται ως ένα από τα πλέον ικανά οχήματα εκτός δρόμου ανεξαρτήτως κατηγορίας. Σε συνδυασμό με τον βενζινοκινητήρα Twinair των 85 ίππων, αποτελεί μια πρόταση με μοναδικά χαρακτηριστικά για την κατηγορία των Mini-Vanette, που είναι ικανό να ανταπεξέλθει και στις πλέον αντίξοες καιρικές-οδικές συνθήκες.

Με μήκος μόλις 3,65 μέτρα, στο Panda Van κάθε εκατοστό έχει εκμεταλλευτεί προς όφελος των εσωτερικών χώρων. Με ωφέλιμο όγκο φόρτωσης 1μ3, το Panda Van διαθέτει την κορυφαία αναλογία διαστάσεων/μεταφορικών δυνατοτήτων, διατηρώντας παράλληλα ένα σημαντικό ωφέλιμο βάρος (έως 510 κιλά). Παράλληλα η πρακτικότητα ενισχύεται από τις πέντε πόρτες, καθώς και τα ακάλυπτα τζάμια στις πίσω πλαϊνές πόρτες.

Πέρα από τα προϊοντικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα μοντέλα της, η Fiat Professional, έχει αναπτύξει μια σειρά παροχών. Σε αυτό το πλαίσιο, το Fiat Panda Van, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας, καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση πέντε χρόνων, καθώς και αντίστοιχης διάρκειας κάλυψη οδικής βοήθειας. Παράλληλα, οι τιμές του μοντέλου ξεκινούν από τις 9.070 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α και συμπεριλαμβανομένης έκπτωσης συνολικής αξίας 2.500 ευρώ που ισχύει για όλη τη γκάμα του Panda Van). Συνδυαστικά με τη χρηματική έκπτωση, η Fiat Professional, προσφέρει και τη δυνατότητα απόκτησης του μοντέλου με χρηματοδότηση, με προνομιακό επιτόκιο 2,9% μέσω της FCA Capital.

 

 

Προηγούμενο άρθροBMW Group Hellas στην κορυφή των premium
Επόμενο άρθροΗ Siemens επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Sixt