Η Sixt και η Siemens ανακοίνωσαν ότι η συμφωνία συνεργασίας τους – με την οποία η πρώτη παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στη δεύτερη – ανανεώνεται.

Η συμφωνία λειτουργεί εδώ και πολλές δεκαετίες και στην τελευταία της μορφή περιλαμβάνει, για παράδειγμα, μια νέα εφαρμογή που επιτρέπει στους εργαζόμενους της Siemens να νοικιάζουν αυτοκίνητα στα αεροδρόμια και να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Οι ευέλικτες διαδικασίες ψηφιοποίησης, από την κράτηση μέχρι την πληρωμή, θεωρούνται σημαντικό μέρος της ανανεωμένης εμπιστοσύνης που παρουσιάζει η Siemens στη Sixt. Η εταιρική αυτή σχέση λειτουργεί τόσο στη Γερμανία όσο και εκτός αυτής.

Η Siemens είναι επίσης σε θέση να χρησιμοποιήσει το ψηφιακό σύστημα για να έχει μια συνολική εικόνα του συνολικού κόστους ενοικίασης. Αναφερόμενος Εγκωμιάζοντας τη συμφωνία, ο Robert Suchy, Corporate Vice President Corporate Procurement Categories στη Siemens, αναφέρθηκε στην ψηφιοποίηση, την Industry 4.0 και το Internet of Things, που αλλάζουν μαζικά τον κόσμο της εργασίας. Και επισημαίνει ότι η εταιρεία του αναζητά πάντα καινοτόμες λύσεις για τους εργαζομένους της.

Προηγούμενο άρθροΝέα γκάμα Fiat Panda Van
Επόμενο άρθροΟ Alexander Hitzinger από την Apple στη VW