Mercedes-Benz S 580 e MANUFAKTUR, exterior MANUFAKTUR vintageblue, interior MANUFAKTUR deep white/black

Με τη νέα ετικέτα Manufaktur, η Mercedes-Benz προσφέρει αποκλειστικό εξοπλισμό για να ικανοποιήσει τις προσωπικές επιθυμίες των πελατών της.

Η μάρκα MercedesBenz, σύμφωνα με την εταιρεία, σημαίνει πολυτέλεια και σαγήνη. Ο σχεδιασμός, το ύφος και οι διαφορετικές γκάμες εξοπλισμού εκφράζουν τον προσωπικό τρόπο ζωής των πελατών. Με τη νέα ετικέτα “Manufaktur“, η Mercedes-Benz αποδίδει ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στην επιθυμία των πελατών για περισσότερη ατομικότητα και ενισχύει το υπάρχον χαρτοφυλάκιο με επιπλέον αποκλειστικά και πολυτελή προϊόντα: επιλεγμένα υλικά με επεξεργασία κυρίως χειρός, αποκλειστικούς χρωματισμούς και υψηλής ποιότητας διακοσμητικά καμπίνας προσφέρουν ευρύ φάσμα επιλογών για αποκλειστική εμφάνιση. Ένα αντίστοιχο πρόγραμμα είναι ήδη διαθέσιμο για την GClass εδώ και αρκετά χρόνια: τοG manufakturπαρουσιάζει τη δική του επιλογή υλικών και χρωμάτων ειδικά προσαρμοσμένων στην αρχιτεκτονική του οχήματος.

Με την εισαγωγή της νέας ετικέτας, η Mercedes-Benz προσφέρει τώρα αντίστοιχο πρόγραμμα και για άλλες σειρές μοντέλων όπως την CLS, το τετράθυρο coupé MercedesAMG GT και την SClass μακρού μεταξονίου, καθώς και την MercedesMaybach SClass.

Η αγορά ενός νέου οχήματος σημαίνει λήψη πολλών αποφάσεων ταυτοχρόνως. Άλλωστε, το αυτοκίνητο είναι μέρος της προσωπικής καθημερινότητας και εκφράζει τον τρόπο ζωής. Εκτός από την επιλογή κινητήρα, χρώματος, εσωτερικού εξοπλισμού και εξοπλισμού άνεσης, οι πελάτες της Mercedes-Benz διαθέτουν πολλές επιλογές προσαρμογής του οχήματός τους στις ανάγκες τους. Για όσους αναζητούν κάτι ιδιαίτερο όσον αφορά στον χρωματισμό, την δερμάτινη ταπετσαρία και τον εσωτερικό σχεδιασμό, η Mercedes-Benz προσφέρει πλέον περισσότερες αποκλειστικές επιλογές σε επιλεγμένες σειρές μοντέλων, μέσω της νέας ετικέτας Manufaktur.

Mercedes Benz S 580 e MANUFAKTUR

Ένα από τα πιο εκφραστικά χαρακτηριστικά ενός οχήματος είναι το χρώμα του. Η γκάμα της Manufaktur προσφέρει αποκλειστική επιλογή ειδικών αποχρώσεων. Κάποιες αποχρώσεις χρώματα παραπέμπουν στην παράδοση της Mercedes-Benz. Όλες οι αποχρώσεις της Manufaktur αποπνέουν υψηλή ποιότητα και τονίζουν τη γοητεία των οχημάτων Mercedes-Benz και τις δυναμικές γραμμές τους.

Το εσωτερικό ξεχωρίζει με την δερμάτινη επένδυση νάπας υψηλής ποιότητας, με πρωτότυπες χρωματικές αντιθέσεις.

 

Μαζί με την επιλεγμένη ταπετσαρία, οι πελάτες λαμβάνουν εκλεπτυσμένα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας. Π.χ., το χειροποίητο, δίχρωμο δερμάτινο τιμόνι Manufaktur, καθώς και τα κεντρικά θυροπετάσματα, το υποβραχιόνιο και το κάτω τμήμα του πίνακα οργάνων είναι επενδεδυμένα με φίνο δέρμα νάπα. Η εξαιρετική ραφή και η άριστη εφαρμογή μαρτυρούν το υψηλό επίπεδο χειροτεχνίας των τεχνιτών που διαμορφώνουν όλα τα δερμάτινα εξαρτήματα με τα καλύτερα υλικά.

Αυτό που τονίζει την παρέμβαση της μάρκας είναι ο ατμοσφαιρικός φωτισμός της Manufaktur. Όταν ανοίγουν οι θύρες, προβάλλονται σήματα της Mercedes-Benz ή της Mercedes-Maybach μέσω εξελιγμένης τεχνολογίας LCD και φωτίζουν, τόσο την εμπρόσθια, όσο και την οπίσθια εισόδους. Αυτή η ειδική φωτεινή προβολή πραγματοποιείται από τέσσερις προβολείς LCD ενσωματωμένους στην εμπρόσθια και οπίσθια θύρες, οι οποίοι απενεργοποιούνται μετά από δέκα λεπτά.

Προηγούμενο άρθροΗ Mercedes-AMG GT 63 S E Performance με Continental
Επόμενο άρθροΗ Northvolt επενδύει 750 εκατ. δολάρια σε Ε&Α μπαταριών