Η γκάμα του ηλεκτρικού MG4 εμπλουτίζεται τώρα με δύο νέους κινητήρες. Αυτοί αποτελούνται από το MG4 EV 77kWh στην έκδοση LUXURY και από το MG4 EV 64kWh XPOWER 4WD. 

Όπως αναφέρει η ονομασία της πρώτης έκδοσης, ο ηλεκτροκινητήρας των 77kWh θα προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία που φθάνει τα 520 km κατά WLTP με μία πλήρη φόρτιση και μεγαλύτερη ισχύ 180 kw. Από την άλλη πλευρά το XPOWER πρόκειται να κυριαρχήσει στους δρόμους χάρη στους 435 ίππους, χαρίζοντας πραγματικά συγκλονιστικές επιδόσεις!

Το XPOWER έρχεται με δύο ηλεκτροκινητήρες των 204 ίππων εμπρός και 231 ίππων πίσω, οι οποίοι αποδίδουν συνδυαστικά 435 ίππους και 600 Nm ροπή. Επιπρόσθετα, τα δύο ηλεκτρομοτέρ εξασφαλίζουν χαρακτηριστικά τετρακίνησης, ενώ επίσης το σύστημα διαθέτει λειτουργία launch control για επιτάχυνση από στάση στα 100 km/h σε μόλις 3,8 sec.!

AllWheel Drive

Το MG4 EV XPOWER διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα τετρακίνησης που προσφέρει βελτιωμένη πρόσφυση, σταθερότητα και αυξημένη ασφάλεια με ενεργή πέδηση στους εσωτερικούς τροχούς.

Launch Control

To Launch Control προσφέρει μια βελτιωμένη σπορ οδηγική εμπειρία με επιτάχυνση από 0 – 100 km/h σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα.

Track Mode Display

Το MG4 EV XPOWER περιλαμβάνει οθόνη αφής 10,25 ιντσών, μέσω της οποίας  δίνεται η δυνατότητα λειτουργίας πίστας με δεδομένα που αναλύουν την απόδοση του οχήματος, την κατανομή ισχύος, την ταχύτητα/χρόνο, τη δύναμη G, τη γωνία διεύθυνσης και το γκάζι.

Προηγμένη Απόδοση Πέδησης

Μέσω ενός συνδυασμού των νέων τροχών Cyclone 18″, των μεγαλύτερων εμπρός και πίσω δισκόφρενων και των νέων σπορ δαγκάνων, το MG4 EV XPOWER μπορεί να επιβραδύνει από τα 100 – 0 km/h σε μόλις 33,9 μέτρα.

Νέοι Χρωματισμοί

  • MG4 EV 77kWh LUXURY

Όσον αφορά τα εσωτερικά χρώματα της έκδοσης LUXURY, πλέον προστίθεται νέο εσωτερικό δίχρωμο χρώμα Γκρι – Λευκό το οποίο θα διατίθεται με επιπλέον χρέωση. Σημειώνεται πως το νέο χρώμα εσωτερικού προσφέρεται μόνο στην έκδοση LUXURY και άρα μόνο για τον κινητήρα των 77kWh.

Όσον αφορά στα εξωτερικά χρώματα της έκδοσης LUXURY, αυτά χαρακτηρίζονται από διχρωμίες της οροφής και του υπόλοιπου πλαισίου του αμαξώματος. Συγκεκριμένα η οροφή διατίθεται σε μαύρο χρώμα και υπάρχει η επιλογή να συνδυαστεί με τα έως τώρα χρώματα στα οποία διατίθενται και οι υπάρχουσες εκδόσεις.

  • MG4 EV 64kWh XPOWER 4WD

Όπως η έκδοση LUXURY έτσι και το XPOWER διατίθεται με τις ίδιες διχρωμίες της  οροφής και του υπόλοιπου πλαισίου του αμαξώματος. Πλέον αυτών, προστίθεται ένα νέο εξωτερικό χρώμα με την ονομασία “Hunter Green”.

Σημειώνεται πως και για τους δύο νέους κινητήρες ισχύουν τα ίδια μη μεταλλικά χρώματα χωρίς χρέωση (Dover White &  Brighton Blue).

Προηγούμενο άρθροΗ τρίτη γενιά της Porsche Panamera
Επόμενο άρθροΗ BYD επιλέγει την AWS για να επιταχύνει την παγκόσμια ανάπτυξη