Η Porsche ανανέωσε την Panamera: η τρίτη γενιά του σπορ πολυτελούς σεντάν χαρακτηρίζεται από ευρύτερη γκάμα ψηφιακών χαρακτηριστικών, φρέσκια και εκφραστική σχεδίαση και ευρύτερο φάσμα μεταξύ δυναμικών επιδόσεων και οδηγικής άνεσης.

Το πολυτελές sedan τονίζει τον σπορ χαρακτήρα του με πιο ισχυρά συστήματα κίνησης E-Hybrid και νέο σύστημα ανάρτησης υψηλών προδιαγραφών. Το προφίλ του ενισχύεται από μια θεμελιωδώς εκσυγχρονισμένη φιλοσοφία λειτουργίας και καινοτόμο τεχνολογία.

Αυτά περιλαμβάνουν το νέο σύστημα ανάρτησης Porsche Active Ride, το οποίο συνδυάζει σημαντικά υψηλότερο επίπεδο άνεσης με τα σπορ χαρακτηριστικά οδήγησης της Porsche. Η ενσωμάτωση του ψηφιακού οικοσυστήματος του χρήστη στο Porsche Communication Management (PCM) προσφέρει νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με το αυτοκίνητο. Ο τεχνικός αλλά κομψός, δυναμικός σχεδιασμός της νέας Panamera δίνει μια νέα ενημέρωση στις ελκυστικές αναλογίες της σειράς μοντέλων. Ευρεία γκάμα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ριζικά επανασχεδιασμένο εσωτερικό με επίκεντρο τον οδηγό βελτιώνουν την οδηγική εμπειρία.

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν υψηλή υβριδική τεχνολογία και παρουσιάζουν βελτιωμένες επιδόσεις, αυτονομία και απόδοση. Η Panamera Turbo E-Hybrid είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στην αγορά, ενώ στην καρδιά του συστήματος μετάδοσης κίνησης κρύβεται ένας πλήρως ανανεωμένος τετράλιτρος, υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας V8. Η απόδοση του νέου ηλεκτροκινητήρα είναι 140 kW (190 ίπποι). Συνολικά, η απόδοση του συστήματος αγγίζει τα 500 kW (690 ίπποι). Η ροπή εντυπωσιάζει στα 930 Nm.

Η Panamera Turbo E-Hybrid επιταχύνει από στάση σε 100 χλμ/ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα τα 315 χλμ/ώρα. Η χωρητικότητα της μπαταρίας της είναι πλέον 25,9 kWh. Έτσι διασφαλίζεται ηλεκτρική αυτονομία έως 91 χιλιόμετρα στον συνδυασμένο κύκλο κατά WLTP. Ο νέος φορτιστής AC 11 kW, εγκατεστημένος στο όχημα, μειώνει τον χρόνο φόρτισης σε κατάλληλους σταθμούς φόρτισης στις 2 ώρες και 39 λεπτά.

Προηγούμενο άρθροΠαγκόσμια αγορά οχημάτων χαμηλής ταχύτητας (LSV)
Επόμενο άρθροMG4 EV XPOWER, πιο γρήγορο με μεγαλύτερη αυτονομία