Mercedes-AMG SL 63 S E Performance

Το Mercedes-AMG SL 63 S E Performance είναι το πιο καινοτόμο και ισχυρό SL  όλων των εποχών. 

Η Mercedes-AMG συμπληρώνει τη σειρά SL με τη νέα SL 63 S E Performance. Ο κινητήρας διπλής υπερσυμπίεσης V8 4 λίτρων και η μονάδα ηλεκτροκίνησης AMG αποδίδουν από κοινού ισχύ 600 kW (816 hp) και μέγιστη ροπή 1.420 Nm. Αυτό καθιστά το νέο μοντέλο το πλέον ισχυρό SL όλων των εποχών. Και πρόκειται για την πέμπτη σειρά υβριδικής τεχνολογίας E Performance της AMG.

Η άμεση απόκριση του ηλεκτροκινητήρα, η ταχεία απόδοση ροπής και η γραμμική απόδοση ισχύος, προσφέρουν εντυπωσιακή οδηγική εμπειρία. Η επιτάχυνση στα 100 χλμ/ ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα των 317 χλμ/ώρα συμπληρώνουν τη στιβαρή εμφάνιση. Συστήματα όπως η ανάρτηση AMG Active Ride Control ενεργού σταθεροποίησης και το ενεργό σύστημα διεύθυνσης οπίσθιου άξονα εξασφαλίζουν άνεση και δυναμική οδήγηση. «Η SL υπήρξε πάντα σύμβολο του χαρτοφυλακίου της Mercedes-Benz.

Η τελευταία έκδοση του θρυλικού roadster οδηγεί στο μέλλον. Πρώτο και καλύτερο είναι το νέο SL 63 S E Performance, το οποίο, με την πρωτοποριακή τεχνολογία του, είναι το πιο ισχυρό μέλος της οικογένειας SL.

«Με αυτό το μοναδικό μοντέλο, προσφέρουμε στους πελάτες μας, όχι απλώς ανώτερες επιδόσεις, αλλά και την επιλογή της αμιγώς ηλεκτρικής οδήγησης. Οι πολυάριθμες επιλογές εξοπλισμού και τα υλικά υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται, καθιστούν το SL ένα από τα πιο αποκλειστικά roadster της αγοράς, ένα πραγματικά ονειρικό αυτοκίνητο», δήλωσε ο Michael Schiebe, CEO της Mercedes-AMG GmbH και επικεφαλής των τμημάτων Mercedes-Benz G-Class & Mercedes Maybach.

Προηγούμενο άρθροΨηφιακός μετασχηματισμός της JLR με την Tata Communications
Επόμενο άρθροΗ Scout Motors ορίζει Chief Technical Officer