Leonid Sysoev

MC Intermark Auto θα ονομάζεται η νέα εταιρεία στη Ρωσία μετά την εξαγορά της IAL Finance από την Mitsubishi Corporation (MC). Η εξαγορασθείσα IAL Finance παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης στόλου και λειτουργικής μίσθωσης στη Ρωσία από την ίδρυσή της το 2004.

Η IAL Finance ήταν η πρώτη εταιρεία που παρείχε full-service lease στη Ρωσία. Σήμερα διαχειρίζεται έναν στόλο άνω των 4.000 οχημάτων, σε περισσότερες από 150 τοποθεσίες σε ολόκληρη τη χώρα, μέσω επτά περιφερειακών γραφείων σε μεγάλες ρωσικές πόλεις.

Με τις εκτεταμένες επιχειρηματικές δραστηριότητές της στη Ρωσία, η MC θα μπορέσει να υποστηρίξει την επέκταση της προσφοράς λύσεων κινητικότητας της MC Intermark Auto στη ρωσική αγορά.

“Η εξαγορά θα αυξήσει την ανταγωνιστικότητά μας, την ευελιξία και την καινοτομία, καθώς και την αναγνώρισή μας στην αγορά”, δήλωσε ο Leonid Sysoev (φωτο), Διευθύνων Σύμβουλος της νέας εταιρείας. “Είμαστε πολύ ευτυχείς για την θέσπιση νέων δραστηριοτήτων και επιχειρηματικών δράσεων στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο υπηρεσιών κινητικότητας”.

Η MC Intermark Auto είναι η πέμπτη εταιρεία της MC στον τομέα αυτοκινητοβιομηχανίας / κινητικότητας στη Ρωσία. Οι άλλες τρεις θυγατρικές είναι η MMC Rus (διανομή), η MC Bank Rus (χρηματοδότηση πελατών) και η Autospot (ηλεκτρονικό εμπόριο).

Προηγούμενο άρθροΔοκιμές αυτόνομων οχημάτων χωρίς οδηγό ασφαλείας
Επόμενο άρθροΑλλαγές στη διοικητική ομάδα της Maserati