Maserati Ghibli

Η FCA όρισε τον Davide Grasso ως Chief Operating Officer της Maserati. Ο Harald Wester θα είναι ο εκτελεστικός πρόεδρος της Maserati, επεκτείνοντας τις αρμοδιότητες του ως CTO.

Συνεχίζοντας τις μεταβολές στη διοικητική της ομάδα της Maserati η Fiat Chrysler Automobiles N.V. (FCA) ανακοίνωσε δύο μετακινήσεις. Ο Davide Grasso, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Converse της NIKE, θα εργάζεται για την FCA ως Chief Operating Officer (COO) της Maserati.

Davide Grasso, φωτογραφία ANSA

Ο κ. Grasso ορίζεται επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου. Ενόσω ήταν στην Converse, ο κ. Grasso βοήθησε στη μακροπρόθεσμη βιώσιμη ανάπτυξη του brand. Η προηγούμενη εμπειρία του περιλαμβάνει μια σειρά επιτευγμάτων στη NIKE, όπου υπηρέτησε σε πολυάριθμες ηγετικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένου του Chief Marketing Officer της μάρκας Nike.

Harald Wester, Φωτογραφία FCA

Παράλληλα, ο Harald Wester αναλαμβάνει το ρόλο του εκτελεστικού προέδρου της Maserati. Επιπλέον, οι αρμοδιότητές του ως Επικεφαλής Τεχνικού Διευθυντή (CTO) επεκτείνονται ώστε να συμπεριλάβουν το παγκόσμιο σύστημα μετάδοσης κίνησης μαζί με την παγκόσμια τεχνολογία οχημάτων για τον Όμιλο. Στον εκτεταμένο ρόλο του, ο κ. Wester θα επιβλέπει την ανάπτυξη και τη σχεδίαση προϊόντων για τη συνεχιζόμενη νέα στρατηγική προϊόντων του Ομίλου, συμπεριλαμβανομένης της επέκτασης της προσφοράς τόσο εσωτερικής καύσης όσο και υβριδικών / ηλεκτρικών κινητήρων. Ως εκτελεστικός πρόεδρος της Maserati, ο κ. Wester θα επιβλέπει στρατηγικά αυτό το ιστορικό brand και όλα τα τεχνικά και βιομηχανικά τμήματα.

Προηγούμενο άρθροMC Intermark Auto, η νέα εταιρεία της Mitsubishi στη Ρωσία
Επόμενο άρθροΗ επόμενη γενιά Opel Astra θα κατασκευαστεί στο Rüsselsheim