Η μείωση των εκπομπών CO2 του στόλου είναι καλή για την ΕΚΕ μιας επιχείρησης. Αλλά αν γίνει σωστά, μπορεί να κάνει περισσότερα από τη βελτίωση της εικόνας σας. Μπορεί να μειώσει το κόστος κινητικότητας και να διαφυλάξει το μέλλον του στόλου σας. Εγγραφείτε στο Masterclass IFMI στις 7 Νοεμβρίου για να μάθετε πώς!

Οι κρατικές αρχές, η κοινή γνώμη και οι εταιρείες συμφωνούν: εάν θέλουμε έναν βιώσιμο πλανήτη, πρέπει να μειώσουμε δραστικά τις εκπομπές CO2. Και προσπαθούμε να προλάβουμε: οι μεταφορές είναι ο μόνος τομέας του οποίου οι εκπομπές αυξήθηκαν από το 1990.

Οι εταιρικοί στόλοι συνήθως πρωτοπορούν σε καινοτομίες κινητικότητας. Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε πολύ περισσότερα. Πρώτα απ ‘όλα, γιατί είναι καλό για τον πλανήτη. Αλλά επίσης επειδή είναι καλό για τις εταιρείες.

Σε ένα ψηφιακό Masterclass που θα πραγματοποιηθεί online στις 7 Οκτωβρίου (15:00 – 16:00 CET – ώρα Ελλάδος 16:00 – 17:00), το International Fleet Managers Institute (IFMI) θα εξηγήσει γιατί και, κυρίως, πώς οι εταιρικοί στόλοι πρέπει και μπορούν να μειώσουν τα συνολικά επίπεδα εκπομπών τους. Το Masterclass θα παρουσιάσει εξειδικευμένα θέματα, όπως:

  • Γιατί μια στρατηγική CO2 πρέπει να αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης πολιτικής κινητικότητας.
  • Πώς μπορείτε να συγκρίνετε τις εκπομπές σας CO2.
  • Ποιες πληροφορίες και ενέργειες μπορείτε να αντλήσετε από δεδομένα εκπομπών CO2.
  • Πώς μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας εκπομπών για το 2021, 2023, 2025 και μετά.
  • Ποιες πληροφορίες και ενέργειες μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε γρήγορα αποτελέσματα μείωσης εκπομπών CO2.

Το Masterclass θα περιλαμβάνει πολλούς ειδικούς και θα συντονιστεί από τον Steven Schoefs, αρχισυντάκτη του Fleet Europe. Στο τέλος, θα υπάρξει μια διαδραστική συνεδρία ερωταπαντήσεων.

Η συνεδρία απευθύνεται σε πελάτες στόλου και κινητικότητας και είναι δωρεάν. Για εγγραφή, κάνετε κλικ εδώ.

Το International Fleet Managers Institute (IFMI) είναι μια πρωτοβουλία ανταλλαγής εκπαίδευσης και βέλτιστων πρακτικών του Fleet Europe και των συνεργατών LeasePlan, ALD, Athlon, Arval και χορηγείται από τη SEAT.

 

Προηγούμενο άρθροΤα αποτελέσματα α’ εξαμήνου της ΕΛΙΝΟΙΛ Α.Ε.
Επόμενο άρθροΑναβάθμιση μοντέλων BMW από το φθινόπωρο του 2020