Η μεγαλύτερη εταιρεία leasing στόλου του Ηνωμένου Βασιλείου, η Lex Autolease, θα αναπτύξει μια σειρά υπηρεσιών και λύσεων συνδεδεμένων οχημάτων για πελάτες, μετά την υπογραφή μακροχρόνιας συμφωνίας με την εταιρεία τηλεματικής Masternaut, του Ομίλου Michelin.

Βάσει αυτής της συνεργασίας η Lex Autolease, που ανήκει στον όμιλο Lloyds Banking Group, και διαχειρίζεται πάνω από 350.000 οχήματα, θα προσφέρει στους πελάτες της λύσεις διαχείρισης στόλου με την τεχνολογία τηλεματικής της Masternaut, παρέχοντας στους στόλους εργαλεία μείωσης κατανάλωσης καυσίμου, μείωσης των εκπομπών C02 και εξοικονόμησης χρημάτων, καθώς και αυξημένης ασφάλειας των οδηγών τους.

Η τεχνολογία θα βοηθήσει επίσης τους πελάτες ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Lex Autolease να πραγματοποιήσουν τη μετάβαση των στόλων τους σε ηλεκτρική ενέργεια.

Επιπλέον, με τη συλλογή δεδομένων συντήρησης απευθείας από τα αυτοκίνητα και τα βαν, η Lex Autolease θα είναι σε καλύτερη θέση να διαχειριστεί προληπτικά τον στόλο της. Μια νέα εφαρμογή ελέγχου οχημάτων επιτρέπει στους οδηγούς να αναφέρουν τυχόν προβλήματα και να παρακολουθούν την κατάσταση των επισκευών.

Ο Jason Gill, διευθυντής πωλήσεων της Masternaut, δήλωσε: «Ανυπομονούμε να προσφέρουμε υποστήριξη στους πελάτες της Lex Autolease προς βελτίωση των καθημερινών δραστηριοτήτων του στόλου τους, παρέχοντας πληροφορίες που θα τους δώσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα».

 

Προηγούμενο άρθροKosmocar, δωρεά ασθενοφόρου Volkswagen Crafter στο ΕΚΑΒ
Επόμενο άρθροΤο Volkswagen Group για τον μέσο όρο ρύπων CO2 στην ΕΕ